Muntatge del passadís de l'Hotel El Palace de Barcelona, l'entrada i una noia sorpresa assenyalant

ACTUALITAT

L'hotel de luxe de Barcelona on pots entrar sense estar allotjat i sense pagar

Un hotel de la ciutat comtal amaga un dels millors plans per gaudir sense haver de gastar-te diners: tots els detalls

Barcelona no deixa indiferent ningú. I és que més enllà del patrimoni cultural i d'oci, també té empreses que amaguen grans plans per als visitants. Un exemple és l'Hotel Palace de Barcelona, el qual, a més de ser preciós, té una exposició gratuïta.

Tal com explica en un vídeo a Instagram el perfil @sarapostcard, l'hotel de cinc estrelles amaga a dins una atractiva bellesa estructural. Grans salons, catifes, llums de somni i un terrat on veure les millors vistes de Barcelona. Tots els ingredients perfectes per gaudir d´un dia diferent a Barcelona.

Un hotel que és molt més que un lloc per allotjar-se a Barcelona

Un hotel que es converteix en alguna cosa més que un hotel. Al bell mig de Barcelona, un hotel que és una galeria d'art i de cultura. Un espai per compartir i impregnar-se de la màgia de la gran ciutat.

Lluny de l'enrenou del carrer, a l'hotel podeu descansar i ampliar l'oferta cultural de Barcelona. Sens dubte, aquesta és una proposta que ha agradat a molt i que, de ben segur, en durà molts a visitar-lo. L'hotel de luxe és al barri de l'Eixample i durant unes hores es pot convertir en el centre d'una aventura per Barcelona.

Però per si no n'hi hagués prou, l'hotel també disposa d'un espai per degustar els millors plats. Així com un bar de copes per fer les delícies dels comensals. Un hotel de somni per fer plans en parella, família o amics, tot un luxe si viviu a la capital catalana o voleu fer una petita escapada.

Un hotel i més plans a Barcelona

Aquest no és l'únic pla per gaudir a Barcelona. Així que si vols gaudir de la ciutat comtal, ho pots fer també amb una exposició a CaixaForum que no et pots perdre.

L'exposició, organitzada per la Fundació La Caixa i la Cinemateca Francesa , va arribar a Barcelona, després de passar prèviament per París i Madrid. El pròxim dia 17 de març s'acomiadarà de la capital catalana. No sense organitzar abans una nit temàtica plena d'activitats relacionades amb el tema que exposen.