Muntatge de Barcelona i de l'osset de peluix robat

ACTUALITAT

El peluix amb què pots guanyar 250 euros si el trobes per Barcelona

Una família novaiorquesa ofereix una recompensa de 250 euros per a qui trobi l'osset de peluix de la seva filla, que va ser robat durant les vacances a Barcelona

Un osset de peluix pot donar a un resident de Barcelona fins a 250 euros. Aquesta és la recompensa que ofereix una família de Nova York per trobar l'osset de peluix de la filla.

Tal com explicava Carmen, la mare de la nena, el 31 de desembre passat, la família va arribar a Barcelona per passar Nadal. Va ser llavors quan una persona els va robar una maleta on es trobava, entre altres objectes, l'osset de peluix de la petita.

La nena va quedar devastada per la pèrdua del seu estimat osset que era dins de la maleta quan va arribar a Barcelona. Ara, la família, que va haver de tornar a Nova York sense l'osset de peluix, demana una recompensa per recuperar-lo.

Aquesta família ha fet un cartell on ofereixen fins a 250 euros per a la persona que trobi l'osset de peluix de la seva filla. Com apunten al cartell, la maleta on es trobava l'osset va ser robada al carrer Diputació de Barcelona.

Carmen assegura que “només volen recuperar aquest osset de valor especial per a la seva filla”. I és que dins de la maleta negra on es trobava la joguina, també hi havia un ordinador i altres objectes de valor, que no pretenen recuperar.

Cartell cerca osset de peluix robat a Barcelona
Aquesta família ha fet un cartell on ofereixen fins a 250 euros per a la persona que trobi l'osset de peluix de la seva filla | 3Cat

Aquesta família ha fet un anunci als carrers de Barcelona i ha deixat el missatge també al programa de TV3, Tot es Mou, amb intenció de trobar el peluix.

Les xarxes critiquen TV3 per la recerca d'un osset de peluix

Després d'aparèixer aquest cas al programa d'Helena Garcia Melero, Tot és Mou, molts han estat els usuaris de xarxes socials que han criticat el programa català. I és que els internautes han acusat TV3 per fer una notícia d'un robatori d'un osset d'un peluix d'uns turistes, havent-hi altres robatoris a Barcelona.

“Trobat/perdut? Us puc avisar quan perdi alguna cosa, encara que no vingui de vacances des de Nova York i no parli català?”, explicava un usuari de X. Molts altres han assegurat que aquest tipus de notícies “no haurien d'aparèixer a TV3”.

Comentaris de X, en contra de la notícia de TV3 sobre un osset de peluix robat
Els usuaris de X critiquen TV3 per la notícia | X