Una dona sorpresa assenyala un cercle amb la paraula "FREE!" sobre una vista aèria duna ciutat amb arbres i edificis.
ACTUALITAT

Les dues activitats que pots fer de franc a Barcelona: només el 27 i 28 de juny

Dos dies especials a Barcelona: oportunitats gratuïtes per redescobrir la història i la cultura de la ciutat

Barcelona ofereix als seus residents l'oportunitat d'explorar dues de les atraccions més icòniques de manera gratuïta els dies 27 i 28 de juny.

Organitzat per Amics de la Rambla, busca connectar els avis i els seus nets a través de visites gratuïtes al Museu de Cera i passejades a Las Golondrinas.

Aquest esdeveniment, sota el lema “reviure la Rambla més familiar”, és possible gràcies a la col·laboració de Les Golondrinas, el Museu de Cera de Barcelona, GetYourGuide i l'Ajuntament.

Gaudeix de les activitats gratuïtes a Barcelona

El Museu de Cera de Barcelona és una de les atraccions més recordades pels barcelonins. El museu ofereix una experiència única en combinar història, art i entreteniment.

Aquesta activitat gratuïta és ideal perquè els més petits aprenguin sobre figures importants de manera divertida.

Imatge de fons de l´interior del Museu Pablo Picasso a Barcelona i una altra d´una dona en primer pla amb gest de sorpresa

El passeig a Las Golondrinas, és una de les activitats destacades de Barcelona. Aquests vaixells ofereixen una perspectiva única de la ciutat des del mar, navegant pel port i la costa, cosa que et permetrà gaudir de les vistes panoràmiques de la ciutat.

Per gaudir d'aquestes activitats gratuïtes, cal reservar les entrades, encara que s'han d'afanyar, ja que les places són limitades. Aquesta iniciativa forma part del projecte 'La Rambla, un nou model de Turisme Urbà', que Amics de la Rambla ha estat impulsant durant mesos.

Té com a objectiu que els barcelonins redescobreixin la ciutat, que en els darrers anys ha estat dominada gairebé exclusivament per turistes.

Altres iniciatives per redescobrir La Rambla de Barcelona

L'associació també organitza l'esdeveniment “(Re)descobreix la Rambla”, que el pròxim 30 de juny oferirà fins a 10 rutes gratuïtes per conèixer millor la Rambla i altres aspectes de Barcelona.

Inclou un recorregut que se centra en el passat del Port Vell i la seva relació amb la Rambla, en celebració de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela.

Vista d'un port amb iots atracats, edificis històrics i palmeres al fons.

Aquestes activitats gratuïtes no sols ofereixen una oportunitat d'entreteniment i aprenentatge, sinó que també fomenten la relació entre generacions i el redescobriment de la ciutat.

No et pots perdre l'oportunitat de gaudir d'un dia en família amb aquestes dues activitats gratuïtes que ofereixen a la ciutat de Barcelona.

➡️ Actualitat

Més notícies: