Muntatge amb foto de fons de l'Arc del Triomf i foto d'una dona sorpresa assenyalant una foto petita "planàs gratis" amb dos emojis de colisiòn
ACTUALITAT

Pla gratuït a Barcelona: l'activitat que pots fer sense pagar ni un cèntim

Visita el mural interactiu a Maremagnum Barcelona i coneix la problemàtica dels microplàstics al mar

El magnífic mural que ha convertit el centre comercial Maremagnum de Barcelona en un espai d'aprenentatge i conscienciació ambiental. Es tracta del “Projecte Amar”, creat per educar sobre els perills dels microplàstics al mar. Combinen art amb la tecnologia, quelcom molt innovador i atractiu per als seus visitants. 

El projecte ens presenta un mural amb realitat augmentada que estarà disponible tot el mes de juny al Maremagnum. El podrem visitar de l'1 al 30 de juny al centre comercial de Barcelona.

Com funciona el mural?

En entrar al Maremagnum, busca el mural de Projecte Amar i localitza el QR que veuràs a un costat. En escanejar el codi, podràs anar desplaçant-te al llarg del mural amb el teu telèfon mòbil, permetent submergir-te en una experiència immersiva.

Descobriràs una àmplia varietat de dades impactants i estudis sobre els microplàstics a l'oceà. Aquests estudis estan realitzats per diferents institucions, que ens mostren la gravetat de l'assumpte i les possibles solucions a llarg termini.

A més de tota la informació al mural darrere d'aquest podràs trobar un estudi detallat sobre els perills dels microplàstics. Destaca com aquests diminuts fragments de plàstics contaminen els nostres oceans i són una amenaça per a la vida marina i la salut humana.

Ens ensenyen dades sobre l'origen d'aquesta contaminació tan abundant als oceans i les mesures per fer que aquesta redueixi.

Punt Maremagnum: recollida de microplàstics

La Universitat de Barcelona i l'organització Surfing for Science han habilitat un punt on podreu rebutjar els vostres microplàstics. Amb aquesta iniciativa pretenen recollir-ne mostres per estudiar-ne l'origen i buscar possibles solucions per mitigar el problema en el futur.

L'oceà Atlàntic i cel ennuvolat

Palletes reutilitzables gratis

Perquè la gent s'animi i decideixi participar en la recol·lecta dels microplàstics, obsequiaran amb palletes reutilitzables a tots els visitants. Les podràs obtenir durant els dies 8 i 9 de juny d'11:00 a 14:00 i de 15:00 a 20:00.

No et perdis aquesta meravellosa iniciativa de Projecte Amar i vine a col·laborar amb la recollida de microplàstics. Ajuda a salvar els nostres oceans i fauna marina de la contaminació! Ja se sap que amb el nostre petit granet de sorra podem ajudar molt.

➡️ Actualitat

Més notícies: