Muntatge de fotos d'una persona amb cara de sorpresa i de fons un plànol general del parc PortAventura
ACTUALITAT

L'alegria inesperada que s'han endut avui els visitants de PortAventura

Els clients del popular parc temàtic de Tarragona s'han sorprès en arribar a les instal·lacions

Sorpresa per a totes les persones que decidien visitar PortAventura aquest dimecres. El popular parc temàtic ubicat entre Salou i Vila-seca obria aquest 22 de maig donant una gran alegria a tots els clients.

I és que, malgrat que PortAventura ostenta la fama de tenir grans cues en totes les seves atraccions, durant el dia d'avui ha passat tot el contrari. A la majoria, amb prou feines hi havia cues de 5 minuts, cosa que haurà omplert, sens dubte, d'alegria els visitants del parc aquest dimecres.

L'alegria que s'han endut els visitants de PortAventura

És ben sabut per tothom que a PortAventura, habitualment, es formen grans cues. Especialment, a les atraccions de més adrenalina i més populars del parc temàtic. Parlem, és clar, de les famoses Shambhala, Furius Baco, Dragon Khan, Stampida o Hurakan Condor.

Una llista que recentment s'ampliava amb la incorporació d'Uncharted, una nova muntanya russa indoor situada a l'àrea del Far West de PortAventura. I en què, normalment, es formen llargues cues que superen l'hora.

Imatge de la pantalla dels temps d'espera de PortAventura d'avui, 22 de maig de 2024

Tot i això, aquest dimecres, 22 de maig, els panells ubicats al voltant de PortAventura han donat la millor notícia als seus visitants. I és que, en un d'ells, podíem veure com a moltes de les atraccions hi havia amb prou feines 5 minuts de cua o fins i tot 0. Una cosa sorprenent, si tenim en compte que l'estiu s'acosta i el bon temps comença a predominar.

Encara que la mala notícia és que Uncharted, la novetat del parc, es mostrava a les pantalles com "aturada temporalment". Així que els clients que han visitat avui PortAventura no han pogut gaudir de la nova dark ride del parc temàtic. Tampoc de l'atracció infantil que va obrir el 2019, Street Mission, que se situa a l'àrea de Sésamo Aventura.

PortAventura inaugura la zona més solidària

No és, però, l'única notícia que ha omplert d'alegria els clients de PortAventura els darrers dies. Recentment coneixíem que la Fundació PortAventura World havia inaugurat quatre cases noves per al projecte PortAventura Dreams Village.

Es tracta d'un projecte destinat a oferir una estada gratuïta de fins a una setmana per a famílies amb nens d'entre 4 a 17 anys que pateixen malalties greus. Sens dubte, un gran compromís per part de PortAventura que han aplaudit tots els clients.

➡️ Actualitat

Més notícies: