Muntatge de fotos del parc d'atraccions PortAventura i, al costat, el logotip amb una dona amb rostre de sorpresa

ACTUALITAT

PortAventura inaugura avui la seva zona més solidària: un espai de 8.850 m²

PortAventura estrena una nova zona, però no és una atracció; és allotjament per a les famílies amb nens malalts

La Fundació PortAventura World ha fet un pas significatiu en el seu compromís amb les famílies afectades per malalties greus. En aquest sentit, avui, 15 de maig, el parc temàtic ha presentat les quatre cases noves que se sumaran al projecte PortAventura Dreams Village.

PortAventura Dreams Village és un projecte que ofereix una estada gratuïta d'una setmana a famílies amb nens que enfronten malalties greus. Amb aquesta posada en marxa, la Fundació atendrà un total de 300 famílies de tot Espanya. Tot un somni per als més petits de casa.

PortAventura ha creat un oasi davant l'adversitat

Les cases estan equipades amb menjador, cuina, bany, una habitació matrimonial i dues habitacions amb dos llits individuals cadascuna. Totes se situen en una àmplia zona de jardins. El village disposa d'un espai de 8,850 m², format per deu habitatges de 135 m² cadascun.

Habitació amb llit d´una de les viles de PortAventura Dreams Village

A més, hi ha una zona de jocs amb un camp de futbol i jardins que envolten tot l'entorn. Així mateix, disposa d'un restaurant on s'ofereix servei de menjar a les famílies allotjades. Així com una sala polivalent on els voluntaris de la fundació organitzaran el calendari d'activitats i tallers per a tots els que s'hi allotgen.

El projecte és dirigit a menors entre 4 i 17 anys que pateixin o hagin patit una malaltia. Qualsevol de les recollides a la llista elaborada pel Ministeri de Sanitat. Un comitè de metges, treballadors socials i altres experts de l'àmbit de la salut són els encarregats d'escollir quines famílies són acollides pel projecte.

Els escollits gaudiran d'una estada de sis dies totalment gratuïta. El paquet, a més a més d'allotjament a les viles, inclou accés als tres parcs de PortAventura World i activitats exclusives dins del village.

Menjador d´una de les viles de PortAventura Dreams Village

El compromís de PortAventura

Amb aquesta ampliació, la Fundació PortAventura World reafirma el seu objectiu de donar suport i moments de felicitat a aquells que enfronten situacions difícils.

PortAventura va ser notícia recentment per la visita de la dona de Pedro Sánchez. Begoña Gómez va visitar el parc d'incògnit i amb una de les seves filles, tota una sorpresa per a aquells que la van descobrir. Tot i això, PortAventura ara és notícia per treure a la llum, una vegada més, el seu costat més solidari.

➡️ Actualitat

Més notícies: