Muntatge de Jordi Eroles i la llibreria Stock llibres de Barcelona

ACTUALITAT

Jordi Eroles esclata davant el tancament d'un local emblemàtic: 'Així és ara Barcelona'

Jordi Eroles esclata a les xarxes socials davant el tancament imminent d'una botiga mítica del centre de Barcelona

El tancament de botigues emblemàtiques de la ciutat de Barcelona ha fet que molts ciutadans aixequin la veu per aquesta situació. El periodista Jordi Eroles ha estat el darrer a reaccionar després del tancament de la llibreria de segona mà Stock Llibres.

Stock Llibres, la llibreria ubicada al cor del barri Gòtic de Barcelona, diu adeu després de 35 anys d'història el pròxim 29 de juny. Segons l'establiment, no poden fer front a l'augment de despeses com ara el lloguer o els serveis.

Això ha fet enfadar especialment Jordi Eroles, que no ha dubtat a donar la seva opinió pel seu compte de X, abans Twitter. “La llibreria serà substituïda per una cafeteria a preus prohibitius amb brunch a base de torrades i alvocat; o per un establiment de productes de maria, carcasses de mòbil o qualsevol altra ximpleria que hi pot haver a totes les capitals del món. Això és ara Barcelona”, apuntava el periodista.

Tot i les indignacions de Jordi Eroles i molts altres usuaris de xarxes socials, el tancament de Stock Llibres ja és un fet. Encara que des de la mateixa llibreria han assegurat que seguiran venent llibres a través de plataformes de venda en línia.

Les xarxes de Jordi Eroles: un focus de denúncia social

Aquesta no és la primera vegada que Jordi Eroles fa servir les xarxes socials per denunciar o queixar-se sobre algun tema candent. El periodista de TV3, fa tan sols uns mesos, feia servir el seu compte de X per defensar l'ús del català i denunciar la suposada “catalanofòbia”.

“Soc un agressiu catalanoparlant. Per què? Perquè al meu país, Catalunya, parlo sempre i amb tothom en català. Bé, de fet, com fa un francès a França, un alemany a Alemanya, un italià a Itàlia, un anglès a Anglaterra o un japonès al Japó. Però els agressius som els catalans, en fi!”, escrivia Eroles.

Si fem servir l'hemeroteca, ja fa gairebé quatre anys, durant les vacances, Eroles demanava a l'ajuntament del seu poble, Sant Pere de Ribes (Garraf), que netegés els boscos de la zona.

El presentador de TV3 sembla que està molt conscienciat amb les causes socials. Per això, Jordi Eroles no dubta a denunciar aquelles coses que, com el tancament de Stock Llibres, li semblen molt injustes.

➡️ Actualitat

Més notícies: