Fotomuntatge amb un fons del metro de Barcelona i una foto emmarcada del Mobile World Congress

ACTUALITAT

Els canvis que hi haurà al metro de Barcelona a causa del Mobile World Congress

Barcelona ja s'està preparant per rebre tots els visitants que arribaran a la ciutat amb motiu de la celebració del Mobile World Congress

El Mobile World Congress (MWC) arriba a Barcelona aquesta setmana que ve. Del dia 26 al 29 de febrer, la capital catalana acollirà aquest esdeveniment internacional, que tindrà lloc al recinte firal de Gran Via. Durant aquests dies, milers de visitants ompliran els seus carrers i ja s'estan ultimant els preparatius.

Per aquest motiu, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat canvis als seus serveis per a aquests tres dies. Així doncs, l'L9 Sud de metro serà reforçada i es posaran autobusos llançadora a disposició dels assistents que ho necessitin.

Els canvis al metro de Barcelona

Per evitar aglomeracions, a les estacions de metro de la ciutat, hi haurà més trens en servei a l'L9 Sud entre les estacions de Collblanc i la Fira. D'aquesta manera, durant les hores puntes del matí, de 7.00 a 10.00 i de la tarda, de 16.00 a 20.00. Passaran trens cada dos minuts, aproximadament.

TMB també recomana l'L10 Sud de metro fins a l'estació Foc, per accedir-hi per l'entrada nord. Aquesta està situada a uns cinc minuts a peu de la Fira de Gran Via.

A les estacions de l'L9 Sud i l'L10 Sud, a les connexions amb l'L1, l'L3 i l'L5, hi haurà senyalització informativa del congrés. També a l'estació Espanya de l'L1 i l'L3.

Entrada al Mobile World Congress a la Fira de Barcelona amb gent esperant fora
Barcelona es prepara per el Mobile World Congress. | Europa Press

Les opcions de bus

Una altra manera d'arribar al recinte firal per l'accés sud és fent ús de les línies regulars de bus de TMB. Que fan alguna parada a prop. Aquestes són: la H12, la V1, la 46 i la 65.

D'altra banda, l'organització del MWC ha contractat un servei especial d'autobusos llançadora directes a TMB amb vehicles totalment elèctrics. Aquests partiran des de la Plaça Espanya, del 26 al 28 de febrer, de 8.00 a 20.00, cada cinc minuts, aproximadament. El dia 29, de 8.00 a 16.00, amb un interval d'uns 12 minuts.

Per evitar embussos i preservar el medi ambient, TMB anima els assistents a acudir al congrés mitjançant l'ús del transport públic. Per saber com arribar al congrés es pot consultar les opcions recomanades i tota la informació al respecte a la pàgina web de TMB.