Muntatge de la cala de Penya Tallada amb gent banyant-se i una noia sorpresa amb les mans a la cara
ACTUALITAT

La cala de Tarragona que pràcticament ningú no coneix i té aigües cristal·lines

Salou és el poble que amaga una de les millors cales de la zona per desconnectar i gaudir en plena natura

Anar a la recerca de la millor cala és una de les tasques de qualsevol persona que estiuegi a la costa. En plena temporada, les platges més populars estan altament concorregudes. Tovalloles, para-sols i nens jugant a pales són la tònica general d'un dia de platja que pot ser de tot menys relaxant.

Ara bé, si aconsegueixes trobar una cala que et faci sentir que realment estàs de vacances, tot canvia a millor. Tarragona amaga a la Costa Daurada una que et deixarà sense alè. Es tracta de la cala Penya Tallada, ubicada al municipi de Salou.

Una cala única a Tarragona

Concretament a la zona del poble coneguda com Cap Salou, ja que és la més estreta i muntanyosa. Allí, perduda en un paradís, hi ha una cala d'aigua cristal·lina que molt pocs coneixen. El seu accés no és fàcil i has de caminar fins a arribar-hi, però sens dubte val molt la pena.

Cala Penya Tallada des de l'aire amb gent banyant-se i prenent el sol

La particularitat més destacada és la presència d'una paret de roques d'uns 100 metres d'alçada. També es caracteritza per tenir una sorra fina i de color rosat i una aigua que convida a capbussar-se sense pensar-ho dues vegades. Els turistes no acostumen a conèixer-la i, per tant, tampoc freqüentar-la.

Així que si t'apassiona el mar i busques descansar a una cala que sembli un somni, a Tarragona tens tot el que necessites. La Penya Tallada no és l'única de Salou amb aquestes característiques.

Més cales semblants en un entorn sense igual

Al seu voltant es troben altres de semblants com Cala Crancs o Cala Font. Totes formen part d'un paratge natural únic que deixa sense paraules tots els qui les visiten. A les seves aigües pots practicar submarinisme i apreciar la diversitat de flora i fauna aquàtica que amaga la Mediterrània.

Descansar i menjar aprofitant l'oferta de restauració que hi ha per la zona es poden convertir en els millors plans. Cal destacar que Salou també té a prop atractius turístics com Port Aventura o el circ romà de Tarragona. Tot plegat fan d'aquest lloc un lloc especial i perfecte per gaudir en família de les esperades vacances d'estiu.

Ara bé, si als teus plans no hi entra visitar Salou, has de saber que hi ha més llocs amb platges impressionants a Espanya. La platja de Rodes a Galícia, la de Torimbia a Astúries o la de Riumar al Delta de l'Ebre en són un exemple.

➡️ Actualitat

Més notícies: