Fotomuntatge amb un fons d'un supermercat Bonpreu, una bandera catalana i una foto d'una entrevista de feina dins un marc circular
ACTUALITAT

BonpreuEsclat busca més de 100 treballadors a Catalunya

BonpreuEsclat ha publicat més de 100 ofertes de feina a Catalunya per cobrir diferents vacants a tot el territori

BonpreuEsclat, la cadena de supermercats catalana, està buscant cobrir diferents vacants per les seves botigues. En total, la cadena ha publicat més de 100 llocs de treball repartits per tot el territori català.

A més, per accedir a la majoria d'ells no cal tenir experiència prèvia en el sector, encara que es valora positivament haver treballat prèviament de cara al públic. L'única condició imprescindible és dominar tant el castellà com el català.

BonpreuEsclat: quins perfils cerca?

BonpreuEsclat cerca diferents perfils professionals a tot Catalunya. A més, el grup proposa diversos torns: rotatiu, nocturn, partit, de matins i de tardes. D'aquesta manera, es pot aplicar a aquelles que s'ajustin més a les característiques i les necessitats de cadascú.

  • Professional de botiga a la secció de frescos a Barcelona amb horari rotatiu.
  • Dependent de supermercat a Sant Cugat del Vallès, a la província de Barcelona.
  • Responsable del torn de nit a Castelló d'Empúries, situat a Girona.
  • Aprovisionador nocturn a Osona, a la província de Lleida.
  • Cap de la secció de peixateria a Igualada, a Barcelona.
  • Dependent de supermercat al Baix Ebre, a Tarragona.

Aquestes són algunes de les moltes ofertes que BonpreuEsclat ha publicat recentment. A banda d'aquestes feines a Catalunya, també ofereixen feina a altres comunitats autònomes on la companyia és present, com ara Aragó.

A Monzón i Caspe, situats a la província d'Osca i Saragossa respectivament, busquen dependents per als seus supermercats. També necessiten un professional de botiga per a la secció de frescos a Fraga, entre altres ofertes.

Imatge de l´exterior d´un supermercat de Bonpreu

BonpreuEsclat no exigeix experiència prèvia

Tot i que no cal gaudir d'experiència en aquest sector per aplicar a la majoria d'ofertes, algunes sí que en requereixen. Les funcions i els requisits de cada lloc de treball estan exposades al seu portal d'ocupació. Per inscriure's a aquestes vacants només cal crear-se un compte, registrar les dades requerides i enviar el currículum.

Tots els treballs són amb contracte indefinit. A més, el grup ofereix cursos de formació a càrrec de l'empresa i l'oportunitat de promocionar-se internament. Finalment, cal destacar que treballar a BonpreuEsclat proporciona un descompte del 8% en els seus productes de tots els establiments.

➡️ Actualitat

Més notícies: