Fotomuntatge amb una imatge de fons de Barcelona i una rodona vermella amb roba de mercat

ACTUALITAT

El mercat de roba vintage que es farà a Barcelona: tot a 5 euros i entrada gratuïta

Barcelona acollirà un mercat de roba vintage i de segona mà amb tot a 5 euros aquest cap de setmana

Atenció al mercat que se celebrarà a Barcelona. En pocs dies, la ciutat comtal acollirà una nova pop up de roba vintage i de segona mà.

Es tracta de Two Market, un famós mercat que torna aquest cap de setmana a Barcelona. Durant gairebé tres dies, podràs fer-te amb les millors peces sostenibles per tan sols 5 euros.

El conegut mercat que torna a Barcelona

Si necessites renovar el teu armari, estàs de sort. Perquè aquest cap de setmana torna a Barcelona un dels mercats més coneguts a la capital catalana.

Una nova edició del Two Market aterra a Barcelona aquest cap de setmana. Podràs gaudir del mercat durant quasi tres dies. I és que estarà disponible des del pròxim divendres 23 de febrer a les 11:00 fins al diumenge 25 de febrer a les 19:00.

Durant gairebé tres dies, podràs gaudir d'un mercat de roba de segona mà i vintage a Barcelona. A més, tot està a un preu de 5 euros, per la qual cosa és apte per a totes les butxaques. Un cost molt assequible en un moment en què la roba vintage està vivint una època de gran èxit.

En aquest mercat, ubicat a la Central Poblenou al carrer de Pere IV, 117 de Barcelona, descobriràs més de 2.000 peces de roba antigues diferents. I alhora, estaràs donant el teu suport a la sostenibilitat apostant pel reciclatge i la reutilització de peces de vestir.

Tot a 5 euros i entrada gratuïta

Si tan sols tens interès per visitar aquest mercat, no has de preocupar-te per res. L'entrada a Two Market Barcelona és completament gratuïta. A més, si vols fer-te amb alguna de les peces, el preu és de tan sols 5 euros per cadascuna.

Es tracta d'un mercat que acull Barcelona des de l'any 2009 i que es fa durant diversos caps de setmana a diferents zones de la capital catalana. El preu va variant. I és que de vegades es poden arribar a trobar peces per tan sols 1 euro.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

En els darrers anys aquest tipus de mercats han anat guanyant més popularitat. Segons les darreres dades, la venda de roba de segona mà ha augmentat en els darrers anys un 20% a tot Catalunya.