Muntatge de la platja de Miami Platja, un pis i la silueta de Catalunya
ACTUALITAT

El bonic poble de Catalunya on comprar un pis molt a prop del mar per 100.000 €

Adquirir un pis a prop del mar i un pis assequible és possible en un petit poble de Tarragona

A la costa de Catalunya es troba una joia poc coneguda on és possible adquirir un pis a prop del mar per un preu assequible. Aquest poble és Miami Platja, a Mont-Roig del Camp.

A Miami Platja, es pot trobar un encantador pis d'estil clàssic a 600 m de la famosa Platja Cristall. Aquest immoble està disponible per 102.000 euros, a la plataforma Idealista.

Aquest pis de Miami Platja, amb 84 m² construïts (83 m² útils), està situat a una tercera planta exterior amb ascensor. A més, disposa de dues habitacions, un bany complet, i un balcó amb vistes al mar.

Construït el 1976, el pis no disposa de calefacció, però està llest per entrar-hi a viure. Disposa d'una cuina equipada i un gran saló-menjador que s'obre a una àmplia terrassa, perfecta per gaudir del clima mediterrani. La seva ubicació és ideal, proper a tots els serveis necessaris com a botigues, restaurants i supermercats, garantint una vida còmoda i pràctica.

Saló d´un pis de Miami Platja

Miami Platja és reconeguda per les extenses platges, amb més de 12 quilòmetres de litoral que conviden a gaudir del sol i l'aigua cristal·lina. La Platja Cristall, la principal atracció, té més d'1,5 quilòmetres de longitud i en diversos punts arriba a més de 70 metres d'amplada. I és que aquesta platja ofereix un espai ampli i relaxant per a residents i visitants.

A més, la ubicació del pis és estratègica per als que necessiten mobilitat. És a minuts de les autopistes AP-7 i A-7, a només trenta minuts amb cotxe de Reus i de Tarragona, i a tan sols una hora de Barcelona. Això facilita l'accés a centres urbans importants i a les seves nombroses opcions d'oci, cultura i comerç.

Mont-Roig del Camp i la seva franja costanera, Miami Platja, es presenten com una excel·lent opció per a aquells que busquen un habitatge a prop del mar a un preu raonable. La combinació de preus accessibles i proximitat a serveis i grans ciutats fa de Miami Platja una opció ideal per viure-hi.

Aquest pis en particular ofereix una oportunitat única per gaudir de la vida mediterrània en una de les zones més belles i assequibles de Catalunya.

➡️ Actualitat

Més notícies: