Muntatge de fotos d´un plànol general d´una platja i, al costat, una imatge d´unes claus i una persona amb rostre de sorpresa
ACTUALITAT

El poble costaner de Catalunya on pots comprar un pis per menys de 120.000 €

El pis està a segona línia de la platja i compta amb tot allò que una família necessita per gaudir en tranquil·litat

Amposta és un poble del Delta de l'Ebre, Tarragona, on pots aconseguir un pis per menys de 120.000 euros. Segons ha publicat Idealista, en aquest poble costaner de Catalunya hi ha a la venda un pis de 81 metres quadrats per 118.000 euros. 

L'immoble té dues habitacions, és un baix exterior amb ascensor i l'oferta inclou pàrquing. El pis s'ubica a la urbanització Eucaliptus, a segona línia de la platja i a prop d'un càmping i restaurants. 

Es tracta d'una planta baixa recentment reformada de 69 m² útils. La distribució és còmoda i útil i s'organitza en un saló-menjador, cuina americana i dues habitacions. També té bany complet, terrassa i zona enjardinada privada. 

Un pis amb totes les comoditats

El pis està equipat amb vitroceràmica, forn i termoelèctrics i aire condicionat amb bomba de calor. Així mateix, les finestres són d'alumini amb doble vidre.

Paral·lelament, tens una plaça de pàrquing subterrània, que comunica l'apartament per l'ascensor. El pis disposa de dues piscines a la coberta de l'edifici, amb unes vistes espectaculars sobre la platja i el Delta. El certificat energètic és el G i a la mateixa pàgina web es poden veure unes fotos amb tot luxe de detalls.

Sens dubte, aquesta proposta és una bona oportunitat per gaudir d'una estada perfecta a prop del mar. Cal destacar que aquest poble costaner de Catalunya és tranquil i familiar. Per això aconseguir aquest pis podria ser una bona manera d'assegurar-se una vida de proximitat i en contacte amb el mar.

Muntatge de fotos d´un pis de lloguer d´Idealista que es ven a Catalunya

Més oportunitats a Catalunya

L'exemple d'Amposta no és l'únic, i altres vegades també s'han posat a la venda altres pisos per un preu força baix. Un exemple és el que s'oferia al març a Sant Jaume d'Enveja, també a la província de Tarragona.

En aquella ocasió, era un pis d'un pis de 66 metres quadrats per 80.000 euros. Dues habitacions, un bany complet i un saló amb cuina americana n'era la distribució, així com una terrassa de 15 metres quadrats. Una oportunitat única per a aquells que tenen clar que la seva felicitat és a prop del mar.

➡️ Actualitat

Més notícies: