Muntatge d´una simulació del Bastian Beach de Barcelona i una noia sorpresa assenyalant amb un jersei blanc
ACTUALITAT

Bastian Beach, el nou complex que obre aviat a Barcelona: piscines i restaurants

La ciutat vol convertir-se en tot un referent i ofereix una proposta estiuenca exclusiva d'alt nivell

Bastian Beach és el nom del complex que està a punt d'obrir a Barcelona que té una zona de piscines i tres restaurants. I tot apunta que serà un autèntic paradís.

La platja de Sant Sebastià a la Barceloneta experimenta una transformació significativa amb la construcció d'aquest nou negoci del grup Costa Este. El projecte s'ubicarà a l'edifici que tradicionalment allotjava el Club Natació Barcelona (CNB), i ja es perfila com un nou epicentre de luxe i exclusivitat a la ciutat.

Tal com han avançat des de The New Barcelona Post, el Bastian Beach tindrà vistes directes al Mediterrani i uns serveis envejables.

Les obres avancen a un ritme força accelerat, impulsades per l'arribada de la Copa Amèrica. I és que aquest nou complex té intenció d'obrir les portes al juny. La zona abastarà 5.000 metres quadrats, incloent-hi piscines, bars, restaurants i un espectacular terrat.

El Bastian Beach i la seva elevada inversió a Barcelona

La inversió total del projecte és de 15 milions d'euros. Una part rellevant del pressupost es destinarà a la modernització de les instal·lacions del CNB. De fet, el club continuarà fent servir l'edifici adjacent i compartirà alguns espais dins el Bastian Beach.

El Bastian Beach no només promet ser un atractiu per a Barcelona. Si no que també contribuirà a l'economia local en donar feina a 300 persones durant la temporada alta. A més, el grup Costa Este s'ha compromès a prioritzar la contractació de veïns de la Barceloneta, enfortint així el seu vincle amb la ciutat comtal.

Un espai de somni a Barcelona

El disseny del Bastian Beach inclou 2.300 metres quadrats a l'aire lliure. Així com un edifici de quatre plantes, cadascuna de 650 metres quadrats. Les instal·lacions comptaran amb àrees de solàrium, zones chill-out i espais gastronòmics.

Tot plegat decorat amb un estil que recorda exòtics oasis. Les opcions culinàries varien des d'una carta informal a les zones de piscina fins a un restaurant d'alta qualitat especialitzat en menjar mediterrani, situat a la planta baixa.

El tercer pis de l'edifici continuarà sent utilitzat pel CNB. Incloent la seva històrica piscina de salts, que actualment està en procés de remodelació. Per sobre, s'hi ubicarà un espai multifuncional amb vistes inigualables, a punt per acollir esdeveniments durant la Copa Amèrica i posteriorment es convertirà en un restaurant de la cadena STK Steakhouse.

El terrat, el nom del qual encara està per definir, obrirà abans de l'inici de la Copa Amèrica i promet ser un lloc ideal per gaudir de còctels i gastronomia. A més, hi ha la possibilitat que es converteixi en un espai amb piscina en el futur.

Amb la vista posada a convertir-se en un referent, Bastian Beach busca omplir un buit de l'oferta estiuenca de Barcelona. Ara només queda esperar la seva obertura i gaudir d'un lloc únic.

➡️ Actualitat

Més notícies: