Muntatge amb una imatge de la ciutat de Barcelona, una persona sorpresa i una imatge de far difuminada
ACTUALITAT

L'espectacular platja a 2 hores de Barcelona que sembla treta d'alguna pel·lícula

Aquesta platja del Delta de l'Ebre, a la província de Tarragona, és única gràcies als seus paisatges espectaculars

En només uns dies tindrem a sobre aquesta calor d'estiu i una de les activitats que més ve de gust és anar a una platja. I si aquesta pot ser una platja treta d'una pel·lícula, què podem demanar més?

Doncs aquesta platja es troba a tan sols dues hores de Barcelona amb cotxe i val molt la pena. Estem parlant de la Platja Punta del Fangar, situada a Deltebre, a la província de Tarragona. Ens trobem amb una platja aïllada de 500 metres d'amplada i 6.500 metres de llargada, és a dir, és gegant.

És de les poques platges que podràs trobar amb poca gent a temporada alta, a més de ser una platja nudista i amb unes aigües molt tranquil·les. I per si no n'hi hagués prou, l'accés a la platja és molt fàcil, tant a peu, com amb cotxe o fins i tot amb vaixell, sent la carretera més pròxima la TV-3451.

Aquesta platja és una de les icones més importants del Delta de l'Ebre

Però, a més, aquesta platja no és una platja qualsevol, ja que té una de les icones més grans del Delta de l'Ebre, La Faroleta. Es tracta d'un far de mida gran que segueix operatiu i és l'única edificació enmig d'aquesta platja de sorra daurada tan extensa. I, per tant, és l'únic lloc de tota la zona amb una mica d'ombra ideal per quan vols descansar de tant de sol.

Imatge de la Faroleta, el Far de la Platja del Fangar, a Deltebre, Tarragona

Una curiositat que té aquesta platja són els miratges, i és per això que també se l'anomena La Platja dels Miratges. Això és perquè les hores amb més intensitat de sol es poden veure miratges d'aigua i tot el que es veu al fons està completament borrós.

Una altra característica que fa aquesta platja una platja de pel·lícula són la gran varietat de paisatges cinematogràfics. És a dir, el Parc Natural del Delta de l'Ebre té una gran varietat de paisatges increïbles que la fan un lloc únic. Un exemple d'això són les Dunes del Fangar, unes grans muntanyes de sorra daurada, considerades les més grans i més ben conservades de tota la costa catalana.

Imatge de les Dunes de la Platja del Fangar, a Deltebre, Tarragona

Una ruta de senderisme ideal en temporades baixes

Un dels plans que no poden faltar als turistes que visiten el Delta de l'Ebre fora de la temporada alta són les rutes de senderisme i aquesta és una de les millors. Per això, sempre es recomana fer aquesta ruta amb un bon calçat, per poder caminar bé per la sorra, a més de portar roba de més per si s'aixeca una mica més de vent, ja que és molt habitual en aquesta zona. A més, és molt important portar aigua per hidratar-se, ja que durant tot el camí no hi ha ni una sola font d'aigua potable.

En definitiva, ens trobem amb un lloc idíl·lic al Delta de l'Ebre, a només 2 hores de Barcelona, que val molt la pena visitar.

➡️ Actualitat

Més notícies: