Muntatge de noia sorpresa amb el Barcelona Districte Cultural i cercle amb propostes del BCD del 2024

ACTUALITAT

Els 235 espectacles que pots veure gratis a Barcelona

Barcelona Districte Cultural arriba a la 15a edició amb 31 propostes diferents i més de 200 espectacles programats

Pels aficionats dels musicals i la cultura arriba el que segurament tots estaven esperant. La 15a edició del Barcelona Districte Cultural aterra amb 32 propostes i 235 espectacles de lliure accés. Aquest començarà el proper 8 de febrer i es durà a terme en 36 escenaris de centres cívics i educatius repartits per Barcelona fins el dia 27 d'abril.

D'entre les 31 funcions diferents que es representaran a la ciutat de Barcelona, l'oferta teatral la componen 9. Rey del Gurugú, Adeu, Jane!, Mi madre en bragas o Des de l'ull de l'huracà en són algunes. Unes funcions que acompanyen a la reflexió sobre diferents temàtiques com ara els perills de la pressió estètica, les relacions familiars o l'actualitat.

Pel que fa al circ, un total de 7 propostes són les que contempla la iniciativa. Per això compten amb la participació de companyies de circ tant nacionals com internacionals amb funcions com L'home que perdia els botons, Hotel Bucarest o Solo de dos.

La música en directe també estarà present amb un total de 9 concerts amb estils musicals diferents. Per això, es comptarà amb propostes flamenques de la mà de Miranda Fernández, d'estil pop amb la cantant Carlota Flâneur o de rap amb l'artista Bewis de la Rosa.

I per finalitzar, també s'oferiran fins a 6 propostes de dansa amb la participació de companyies com a Humania o Elelei Dance Theatre Company, i artistes com Diana Gadish.

Barcelona Districte Cultural oferirà molts altres espectacles

A més, aquest any, el Barcelona Districte Cultural comptarà amb activitats complementàries als espectacles, les quals també seran gratuïtes. Per exemple, presentacions, xerrades o col·loquis que s'aniran informant a través de la seva pàgina web.

Alhora, també han volgut tenir en compte els espectacles i el cinema en família. Per tant, per tal de fer arribar diferents branques de l'art als més joves, s'oferirà el Petit Cineclub.

Aquest projectarà tres pel·lícules diferents destinades a nens entre 2 i 10 anys. En concret, els films seran Tony, Shelly i la llanterna màgica, Yuku i la flor de l'Himàlaia i El viatge d'Ernest Célestine. Un esdeveniment per a tots els gustos.