Muntatge amb el Carnaval de Port Aventura amb Woody amb un antifaç i una persona disfressada i un 2024

ACTUALITAT

PortAventura revela la data d'obertura del 2024 i anuncia una novetat

El parc temàtic obre les portes i ho fa amb novetats per a una gran afluència de públic nacional

Carnestoltes és una època de l'any en què tot està permès. Però sobretot on l'alegria és una emoció dominant. Si es parla de joia i emoció, PortAventura és un imprescindible.

Per això, en un desplegament sense precedents, PortAventura obre les portes més d'hora que mai enguany. I ho fa per rebre els visitants en una temporada temàtica completament nova: el Carnaval dels Carnavals.

Des del 9 de febrer al 17 de març, el parc més gran d'Espanya es transforma en un món de festa i alegria. Durant aquestes dates s'oferirà una experiència única per a totes les edats.

Com a novetat, aquest any Ferrari Land obrirà els divendres de Carnaval que PortAventura Park està tancat. És a dir Ferrari Land a Carnaval obrirà exclusivament els dies 16 i 23 de febrer i l'1, 8 i 15 de març.

Un PortAventura amb horaris ampliats i molts espectacles

Amb horaris ampliats i una programació plena d'espectacles i entreteniment. El Carnaval de PortAventura promet ser un esdeveniment inoblidable per a tots els que el visitin.

Des d'acolorides desfilades fins a actuacions en viu amb música i balls. Els visitants tindran l'oportunitat de submergir-se a l'atmosfera festiva mentre exploren les diferents àrees del parc.

Tot i això, amb tanta emoció a l'aire, els experts adverteixen sobre la possibilitat de grans multituds, especialment els dissabtes i diumenges de febrer i principis de març.

Un parc temàtic amb gran afluència

S'espera que l'afluència arribi al punt màxim el 24 de febrer, durant un període de vacances escolars a Madrid.

Per a aquells que prefereixen evitar les multituds, es recomana planificar la visita per a un diumenge de març o triar dies entre setmana. A més, els aficionats a l'emoció poden gaudir de les atraccions tant a PortAventura Park com a Ferrari Land.

En aquesta ocasió s'oferiran horaris especials els divendres per oferir diversió addicional als visitants.

Com una combinació de diversió, fantasia i aventura. Així es presenta el Carnestoltes de PortAventura promet ser un dels esdeveniments més destacats de l'any al món dels parcs temàtics.