Muntatge de Laura Madrueño parlant amb una trena al costat i banyador blau, el logo de 'Supervivientes' i un emoji enfadat
TELEVISIÓ

'Supervivientes' i Laura Madrueño castiguen un concursant després del fals embaràs

'Supervivientes' ha comunicat al participant, a través de Laura Madrueño, la seva decisió contundent


Feia dies que Supervivientes era acusat a les xarxes socials d'estar permetent que un dels seus concursants se saltés les normes. En concret, que hagi estat menjant quan ho tenien prohibit. Tot i això, les últimes hores, el reality ha decidit prendre mesures i castigar aquell com corresponia.

Supervivientes ha estat molt contundent contra Mario, que últimament havia estat deixant caure que la seva xicota, Claudia, podria estar embarassada. Després de veure'n imatges prenent aliments fora de temps o guardant-se menjar després de rebre recompenses, l'ha sancionat. Laura Madrueño ha estat l'encarregada en directe de revelar-li la pena.

Supervivientes castiga Mario

Supervivientes està tenint una edició molt intensa, on han tingut lloc des d'abandonaments mèdics, fins a conflictes, passant per atacs a personatges de fora. I sense oblidar que també ha triat ja la primera participant de 2025.

Però les últimes hores ha passat una cosa més. El reality de Telecinco ha decidit sancionar de manera contundent Mario. Aquest, que ha descobert, després d'un test d'embaràs, que Claudia no està embarassada, ha topat amb un càstig.

Supervivientes ha rebut queixes a les xarxes des de fa dies per part de seguidors del format. I és que aquests li han retret que no actués contra el jove. Un noi que en les darreres recompenses s'ha saltat les normes.

Sí, perquè, entre altres coses, s'ha guardat pizza a la butxaca del banyador. I també perquè s'ha menjat xurros fora de temps, quan Laura Madrueño els havia indicat que ja no podien continuar menjant.

Captura de 'Supervivientes' amb Mario González sense samarreta parlant amb Laura Madrueño d'esquena i els concursants menjant xurros el 9 d'abril de 2024

Davant el malestar del públic, el concurs ha decidit reaccionar i ha sancionat el participant. Ho ha fet després que el seu grup tornés a guanyar una prova i fos premiat amb una font de torradetes.

Laura Madrueño ha estat l'encarregada d'anunciar a Mario que ell no podria menjar aquests dolços pel seu comportament. I, tot seguit, ha donat pas a diversos vídeos on es mostraven les trampes que ell havia fet. Després d'aquests, la presentadora ha dit: “L'organització ha decidit que no podràs menjar i que serveixi de precedent per a la resta perquè no s'incompleixin les normes”.

Captura de 'Supervivientes' amb Mario González seriós sense samarreta amb les mans a la cintura i Laura Madrueño parlant de perfil amb una trena de banda el 9 d'abril de 2024

Davant dels fets, l'assenyalat només ha pogut acceptar les mesures disciplinàries. Això sí, ha intentat justificar-se afirmant que “tinc moltíssima gana aquí. I parla més la desesperació per mi que jo”.

Qui sí que s'ha mostrat molt dolguda pel càstig ha estat la seva noia, que ha afirmat que aquest li semblava injust. Encara més, en un primer moment, s'ha negat a menjar si Mario no ho feia. Tanmateix, finalment aquest l'ha convençuda que era absurd que perdés aquesta oportunitat, per la qual cosa sí que ha menjat, però només una torradeta.

Supervivientes no deixa indiferent ningú amb la seva decisió

Supervivientes ha aconseguit amb aquesta mesura el suport de molts espectadors, que han considerat que, per fi, ha actuat com corresponia. Per això les xarxes s'han omplert de missatges aplaudint la decisió.

Exemples són comentaris com aquests: “Era el que mereixia ja fa dos programes”, “Ha estat fent trampes des que va arribar”, “Ja era hora que fessin alguna cosa. Això d'aquest noi és massa descarat”, “Per fi el van sancionar” i “Això és. Que l'audiència ens sentim escoltada i partícip”.

Captura de 'Supervivientes' amb els concursants menjant torrijas i Mario González amb la mà subjectant el cap el 9 d'abril de 2024

El que ha passat ha provocat, a més, que molts seguidors del reality hagin esclatat contra Claudia pel seu comportament. Ho han fet amb missatges com els següents: “La seva xicota és una absurda”, “A sobre es pica” i “S'ha comportat com una nena. Li ha faltat dir: «Ara m'enfado i no respiro»”.

➡️ Televisió

Més notícies: