Muntatge de fotos de l'actor Santiago Ramos amb cara seriosa i, al costat, una imatge difuminada amb interrogants
TELEVISIÓ

L'espectacular canvi físic de Santiago Ramos, d'‘ANHQV’, després de patir Parkinson

A Santiago Ramos, mític actor d'‘Aquí no hay quien viva’, li van diagnosticar Parkinson quan tenia 66 anys

Aquí no hay quien viva és una de les sèries més mítiques del nostre país. Fa 18 anys que es va emetre el darrer capítol de la comèdia i, encara que alguns dels seus actors han continuat apareixent en pantalla, d'altres no se'n sap pràcticament res. Aquest és el cas, per exemple, de Santiago Ramos.

Santiago Ramos era un dels personatges principals d'Aquí no hay quien viva. L'actor va donar vida a Andrés Guerra, un pare de família que tenia problemes econòmics i es va traslladar al centre amb la seva dona i els seus dos fills.

El motiu pel qual Santiago Ramos està allunyat del focus mediàtic

La sèrie, formada per cinc temporades, es va colar a moltes llars i va provocar moltes riallades dels seus espectadors. Aquí no hay quien viva es va emetre del 2003 al 2006 i, des d'aleshores, molts actors de l'elenc han desaparegut del focus mediàtic. Santiago Ramos n'és un d'ells.

Muntatge de fotos de Santiago Ramos interpretant el seu paper d'Andrés Guerra a la sèrie 'Aquí no hay qui viva'

Paca Almenara, la dona de Santiago Ramos, va concedir fa un temps una entrevista telefònica a Socialité i va revelar per què l'actor s'ha allunyat de les càmeres. I la raó no és cap altra que la malaltia que pateix.

A Santiago Ramos li van diagnosticar Parkinson. Una afecció cerebral que no té cura i que causa trastorns del moviment, mentals, del son i, fins i tot, dolor.

La malaltia ha forçat que l'actor s'allunyi del món de la televisió i del món de l'espectacle perquè la seva memòria s'ha vist afectada. Tot i que al llarg d'aquest temps “li han ofert projectes molt bons” i “és molt bo al teatre”, assegurava Almenara. “L'única pena és veure'l així perquè és un actor boníssim”, afegia.

El Parkinson va arribar a la vida de l'actor molt aviat, quan només tenia 66 anys. A més, la seva dona va apuntar que es tracta d'una malaltia horrible “perquè li ha pres tot: conduir, la moto…”. Tot i això, assegura que “està molt ben cuidat en una bona casa”.

Muntatge de fotos de l'abans i el després de Santiago Ramos, actor d''Aquí no hay qui viva'

El curiós vincle que uneix Santiago Ramos i María Adánez, més enllà d' Aquí no hay quien viva

María Adánez va ser companya de Santiago Ramos a Aquí no hay quien viva. Però això no és l'únic que uneix als dos artistes. La jove és filla de Paca Almenara, així que Santiago Ramos és el padrastre de l'actriu.

Ella també ha donat alguna declaració sobre la malaltia de Santiago Ramos. “És el marit de la meva mare, està patint la seva malaltia, està bé, portant-la dignament amb la seva estimada família”, revelava davant els micros d'Europa Press. “Dins de com n'és de dolorosa una malaltia, està tranquil i feliç”, afegia.

Ella va ser l'encarregada de publicar una de les darreres fotos de Santiago Ramos. Una imatge en què s'aprecia un espectacular canvi físic de l'actor després del Parkinson.

➡️ Televisió

Més notícies: