Aurah Ruiz en un muntatge amb el logotip de Supervivientes i un emoji de preocupació
TELEVISIÓ

'Supervivientes' confirma una notícia d'Aurah Ruiz que posa Telecinco de cap per avall

'Supervivientes' ha donat la informació sobre Aurah Ruiz en ple directe, i l'ha deixada absolutament perplexa


Supervivientes ha viscut les últimes hores moments de tensió, de conflictes i de decisions inesperades. Tot per culpa d'un nou aldarull entre dos concursants, que ha fet que la mateixa essència del concurs salti pels aires.

Supervivientes ha mostrat que Aurah Ruiz ha estat una de les implicades en el moment més difícil i complicat de l'edició. I això ha portat el reality a prendre mesures. Ha revelat la sanció que li ha imposat, per a sorpresa d'ella mateixa, i ha generat un enorme debat al plató i a les xarxes.

Supervivientes confirma la decisió sobre Aurah Ruiz, després dels fets

Supervivientes ha tingut Aurah Ruiz com a protagonista de l'edició en nombroses ocasions. Així, l'ha posada en aquesta tessitura pel seu accident durant una prova, per la visita del seu pare i fins i tot per les confessions sobre el seu futur amb Jesé Rodríguez. Tanmateix, les últimes hores s'ha posat al focus mediàtic per un altre motiu: per una forta discussió amb Ángel Cristo.

El reality ha mostrat a la gala de Tierra de Nadie el seriós conflicte entre els dos concursants. Un conflicte en què ella l'ha anomenat “Pinotxo” i ell hi ha abocat el seu catàleg d'insults. Per això l'ha anomenada “indigent mental” i “desgraciada”, alhora que ha aprofitat per qüestionar totes les dones.

Supervivientes ha deixat perplex el públic amb el vídeo d'aquesta baralla, ja que ha estat vergonyosa. Però encara més quan s'ha exposat que Ángel, després d'aquella, s'ha saltat el perímetre de seguretat i ha estat desaparegut tres hores. Per tant, tot l'equip ha hagut de sortir a buscar-lo i fins i tot autoritats policials d'Hondures, per trobar-lo finalment tranquil i fora de perill.

Davant dels fets, s'ha sancionat el jove amb l'expulsió directa per haver infringit les normes i haver posat en perill l'equip. I el concurs també ha pres mesures contra Ruiz pels tints que va assolir la discussió amb aquell i li les han revelat. Carlos Sobera ha llegit a la canària el comunicat de la direcció: “A l'altercat protagonitzat per Ángel i Aurah, tots dos van creuar diversos límits i línies vermelles en el respecte”.

“L'organització, per tant, ha pres la determinació que ella rebi una nominació directa en cas de ser salvada aquest dijous que ve. I esperem que la sanció serveixi com a exemple a tots i que aquests comportaments no es tornin a repetir”.

Captura de 'Supervivientes' amb Aurah Ruiz seriosa i Carlos Sobera des de plató parlant en vestit negre amb les mans obertes el 21 de maig de 2024

Aurah Ruiz reacciona a la decisió de Supervivientes, així com els espectadors

Supervivientes ha volgut donar la paraula a Aurah, després d'anunciar-li que continuarà nominada si demà el públic la salva. I ella, amb cara de perplexitat davant de la mesura presa, ha estat molt clara. Ha dit: “Vaig demanar perdó i crec que no té res a veure això que ha fet Ángel i això que he fet jo”.

“Ho accepto perquè ho he d'acceptar, però, sincerament, em sembla injust. I aquesta és la meva emoció ara mateix”.

Captura de 'Supervivientes' amb Aurah Ruiz parlant enfadada i Carlos Sobera des de plató en vestit negre amb les mans juntes el 21 de maig de 2024

Els espectadors del reality de Telecinco també s'han quedat perplexos amb els fets i han reaccionat a les xarxes a la sanció d'Aurah Ruiz. I hi ha opinions per a tots els gustos.

D'una banda, n'hi ha que estan d'acord amb el fet que hagi rebut una nominació directa. Exemples són aquests comentaris: “Al carrer per cridanera, maleducada, informal i dolenta”, “És el que es mereix per provocar” i “És clar que sí. Ella ha estat la inductora de tot”.

De l'altra banda, hi ha seguidors de Supervivientes que no comparteixen la decisió del concurs. Ho han manifestat amb missatges com aquests: “Quina injustícia”, “Hauria d'haver-se quedat callada després del tracte que li va donar un concursant?” i “Espero que es rectifiqui. Ella, Blanca i els televidents som les víctimes”.

➡️ Televisió

Més notícies: