Fotomuntatge de Juan Antonio Bayona al capdavant i de fons la gala dels Premis Goya 2023

TELEVISIÓ

El contratemps d'última hora de J.A. Bayona abans dels Premis Goya

El compte de X dels Premis Goya ha anunciat el contratemps d'última hora que ha patit un dels grans favorits

Sorpresa d'última hora als Premis Goya. Un dels grans favorits, el director de cinema J.A. Bayona, ha patit un contratemps només un dia de la gran gala del cinema espanyol. Així ho ha anunciat aquest divendres, 9 de febrer, el compte de X (Twitter) dels Premis Goya.

Està previst que els guardons, atorgats per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, es lliurin en una gala que tindrà lloc aquest dissabte a Valladolid.

El contratemps de J.A. Bayona abans dels Goya

Aquest dissabte, 10 de febrer, tindrà lloc a la Fira de Valladolid la 38a edició dels Premis Goya. Aquesta comptarà amb Ana Belén i els Javis com a presentadors.

Tot i això, a només un dia de celebrar-se la gala, un dels favorits a guanyar un dels premis més reconeguts ha patit un contratemps d'última hora.

Així ho anunciava el compte oficial de X dels Premis Goya. "Per motius aliens a l'Acadèmia de Cinema, J.A. Bayona no assistirà a la trobada de Millor Direcció avui a Valladolid tal com estava previst".

I és que avui, 9 de febrer, a les 19:30 tots els nominats a guanyar el premi Millor Direcció estaven convidats a una trobada a Valladolid. Un esdeveniment d'entrada gratuïta que comptarà amb la participació de dos dels grans directors que opten a guanyar el Goya, Elena Martín, per Creatura, i David Trueba, per Saben Aquell.

Les xarxes esclaten davant de l'absència de J.A. Bayona

Tot i això, hi haurà una absència molt important, que ha anunciat avui el compte de X dels premis. La del director de l'aclamada pel·lícula La sociedad de la nieve.

J.A. Bayona finalment no estarà present en aquesta trobada de divendres. Una cosa que no ha acabat d'agradar a molts seguidors del director de cinema.

"Doncs perquè té una trobada a Madrid a la mateixa hora que aquí. El que és collonut és que espereu fins a l'últim moment per dir-ho".

"És que per Bayona, si no són els Oscars o alguna cosa de Hollywood, ja no està a la seva 'alçada'. De veritat, cal ser agraïts i saber d'on venim, senyor Bayona".

Muntatge dels tweets queixant-se de l'absència d'una trobada dels Goya de J.A. Baiona a
Els usuaris s'han mostrat indignats a les xarxes després de saber-se la notícia | X

La sociedad de la nieve, la pel·lícula dirigida per J.A. Bayona, està nominada en 13 categories diferents. Es tracta del segon film que competeix per més guardons en aquesta gala dels Premis Goya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tan sols ha estat superada per 20 000 especies de abejas, amb 15 nominacions.