Muntatge de Makoke amb Laura Matamoros a penada i la cara de Carlo Constanzia

GENT

Laura Matamoros dona una notícia delicada sobre Makoke per salvar Carlo Costanzia

Laura Matamoros ha parlat a 'Vamos a ver' sobre el paper que està jugant Makoke en tota la polèmica que s'ha generat al voltant del seu cosí i ha donat una notícia bastant delicades

Laura Matamoros no ha tingut objeccions a parlar sobre Makoke durant la seva última visita al plató de Vamos a ver. Després d'emocionar-se en recordar la dura vida que ha tingut Carlo Costanzia, ha assegurat que no entén com el pare del seu cosí ha escollit la model com la seva portaveu. 

Així, Laura ha donat una notícia bastant delicada al respecte, tenint en compte que Makoke s'ha posicionat clarament al costat de Carlo Costanzia pare, cosa que la posa en un compromís.

Una cosa que també li ha donat molt protagonisme i que a Matamoros no li sembla bé, donat que ja no forma part de la família.

Aquest 19 de gener, el programa ¡De Viernes! va emetre l'esperada entrevista de l'actor. Durant la seva intervenció, el jove va parlar, entre altres coses, de la guerra mediàtica que es va generar al voltant del divorci dels seus pares.

Captura de Carlo Costanzia durant una entrevista a Telecinco

A més, el cosí de Laura Matamoros també es va pronunciar sobre temes tan delicats com les seves addiccions a les drogues. Una cosa del que va acabar culpant els seus pares: "La meva infància va ser difícil, mai he estat feliç.[…]El meu primer contacte amb el consum va ser amb deu anys".

Aquest dilluns, després de conèixer les dures declaracions de Carlo, la influencer ha visitat el plató de Vamos a ver. Moment en què no ha tingut cap problema a pronunciar-s'hi.

Després d'assegurar que Carlo ha explicat la "història de la seva vida i com ha viscut ell" la separació dels pares, Laura Matamoros ha volgut centrar-se en un tema molt important:

"Jo ara mateix que estic en un procés de separació, el que vull és protegir els meus fills. El que passa és que moltes vegades els pares ens oblidem una mica de com el nen pot viure el tema de la separació".

Captura de Laura Matamoros emocionada a 'Vamos a veure'

Amb aquestes paraules, Laura Matamoros no ha volgut dir que "els seus pares no n'hagin estat" pendents, sinó que "Carlo ha viscut la seva infància, potser, d'una manera equivocada".

Després d'assegurar que Mar Flores està "destrossada", Laura Matamoros no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de parlar de Makoke. Tal com ha transcendit, Carlo Costanzia pare ha escollit la col·laboradora com la seva portaveu a la televisió, cosa que a la influencer no l'ha fer sentir del tot bé.

Sens dubte, un tema bastant difícil, donada la transcendència que té l'entrevista i el malament que ho estan passant els implicats.

Laura Matamoros assenyala Makoke i dona una informació delicada sobre ella

Després de veure part de l'entrevista, Laura Matamoros ha volgut comentar el paper que juga Makoke en tota aquesta polèmica. Segons ha transcendit, el pare de Carlo Costanzia ha escollit la televisiva com a portaveu. Decisió que no li ha agradat gens a la influencer.

Tal com ha deixat entreveure la filla de Kiko Matamoros, no li està agradant gens el que està fent la model. La jove considera que l'exdona del seu pare no ha d'estar parlant sobre aquest tema quan ja no pertany a la seva família.

A més, Laura Matamoros no ha tingut pèls a la llengua a l'hora d'assegurar que actualment manté relació amb Makoke per una única raó: la seva germana Anita.

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre

D'altra banda, la noia no ha pogut evitar emocionar-se en directe en parlar sobre un dels temes principals de l'entrevista del seu cosí: l'absència dels pares.

Laura Matamoros ha assegurat que, de vegades, els pares no miren pels seus fills durant els seus processos de separació. Cosa que va provocar que el seu cosí es "refugiés en si mateix i en altres coses" que l'han portat "a la vida que ha tingut".

Ha estat en aquest moment quan Laura Matamoros ha volgut deixar clar que, malgrat les circumstàncies, el seu cosí ha comptat amb el suport de dues persones. D'una banda, hi ha Javier, que és qui "es fa més càrrec també en el sentit emocional".

No obstant això, hi ha una persona que sempre ha estat al seu costat: la seva àvia paterna. "Una vegada que Carlo torna de Suïssa i es viurà a Itàlia. Decideix ell anar-se'n a viure a Itàlia amb la seva àvia, que és la que té de referent com a llar. Per a ell, és com la seva segona mare o primera mare, perquè és realment amb qui conviu".

Després d'aquesta confessió, alguns col·laboradors de Vamos a Ver han volgut saber el motiu pel qual Laura Matamoros no ha pogut evitar emocionar-se. "No em sorprèn, és que em dol", ha assegurat la noia, abans de confirmar que era conscient de tot el que ha patit el seu cosí. "És el meu cosí preferit", ha afegit a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: