Muntatge de Rocío Jurado amb César Muñoz a 'Así es la vida'

TELEVISIÓ

Un presentador de Telecinco confessa què ha passat amb l'herència de Rocio Jurado

César Muñoz aporta un detall clau sobre l'herència de Rocío Jurado després de conèixer-se la decisió que ha pres Amador Mohedano

Amador Mohedano podria estar a punt de solucionar els seus problemes amb Hisenda, segons han explicat a Así es la vida. I és que, segons sembla, hauria optat per subhastar la finca que li tocava en herència per part de la seva germana Rocío Jurado.

Així, el presentador César Muñoz ha apuntat un detall clau. I és que en cas de subhastar aquesta finca, i tenint en compte l'abundant xifra del deute, si la finca se subhasta per més diners, què passaria amb els diners restants?

Rocío Jurado amb Amador Mohedano en un esdeveniment
Amador Mohedano pren una decisió sobre l'herència de Rocío Jurado | Cadena 100

Aquí han explicat que sortiria a subhasta a partir dels 211.000 euros, que és la xifra que exigeix Hisenda. I, en cas que s'ofereixin més diners, aquell restant els quedaria Amador Mohedano.

Fa anys que Amador arrossega problemes econòmics que podrien portar-lo a perdre l'herència de la seva estimada germana, Rocío Jurado. De fet, al gener ja li van donar un termini de 20 dies per saldar el deute, encara que Amador aconseguia reunir més temps.

César Muñoz aporta un detall clau sobre l'herència d'Amador Mohedano

Momentàniament, Mohedano aconseguia arribar a un acord amb Hisenda en certs aspectes perquè ell tampoc no surti tan desafavorit. És més, el mateix Amador confirmava que el deute era molt menor del que especulava al principi.

La preocupació més gran del germà de Rocío Jurado sempre ha passat per perdre la finca que li tocava en herència després de la mort de 'la més gran'.

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Amador Mohedano subhasta la finca de la seva germana | GTRES

Una parcel·la que comparteix amb la seva germana Gloria, i sobre la qual Rocío Carrasco parlava llarg i estens a la seva docusèrie.

"Amador tenia tres opcions", ha explicat Tino Torrubiano. "Una era la d'anar pagant a poc a poc. Cosa que té molt difícil, ja que és pensionista i amb prou feines cobra 900 euros mensuals".

"Una altra era que la persona que està dins de la finca, cultivant eucaliptus, anés pagant aquest deute a poc a poc. I la tercera opció, que és la que han pres entre tots, és la que surti a subhasta", ha informat el paparazzi.

De la mateixa manera, Torrubiano ha destacat que és la millor decisió que ha pogut prendre. I, quant a la data en què es pot produir la subhasta, tot indica que serà a finals de maig/juny.

➡️ Televisió

Més notícies: