Muntatge d'un primer pla de Jesús Vázquez somrient en un vestit blau i el logotip de Telecinco

TELEVISIÓ

Telecinco fa marxa enrere i ataca un programa presentat per Jesús Vázquez

Jesús Vázquez s'ha trobat aquest revés d'última hora que ha resultat total i absolutament inesperat

Jesús Vázquez és un dels presentadors estrella de Mediaset des de fa anys. N'és una bona mostra que, quan la cadena ha experimentat canvis importants a la seva graella, ell no se n'ha vist afectat. S'hi ha continuat confiant de manera cega.

Tot i això, la situació ha canviat. El Jesús Vázquez ha topat amb una decisió inesperada de la cúpula de la cadena que afecta directament un dels seus programes, Bailando con las estrellas. El que ha passat és que s'ha decidit cancel·lar aquesta setmana la final del format.

Jesús Vázquez topa amb el revés que li ha donat Mediaset

El Jesús Vázquez va aterrar a la dècada dels anys 90 a Telecinco i des d'aleshores, excepte moments puntuals, ha estat en aquest mitjà. Aquest sempre ha confiat en les possibilitats d'ell com a presentador i l'ha posat al capdavant d'una enorme quantitat de programes. Molts dels quals, no es pot negar, han estat un autèntic fracàs, com, per exemple, Desnudos por la vida.

Tot i que no sempre el gallec ha donat bones audiències a la cadena, aquesta l'ha mantingut en plantilla. Fins i tot l'ha posat a la categoria de presentadors intocables quan ha fet un gir a la seva estratègia. I això a ell li ha permès continuar guanyant diners i continuar fent allò que li agrada.

Tot i això, en les últimes hores, el Jesús ha topat amb el fet que la seva situació ha canviat lleugerament. Exemple és que Mediaset ha pres una decisió inesperada contra el format Bailando con las estrellas, que ell condueix les nits dels dissabtes. El que ha decidit és cancel·lar la gran final, prevista per a aquest 6 d'abril.

El motiu d'aquesta decisió és que aquell dia, en prime time, La 1 emetrà la final de la Copa del Rei, que enfrontarà el Reial Mallorca i l'Athletic de Bilbao. Per tant, Telecinco té clar que aquesta retransmissió esportiva arrasarà i que Vázquez no serà capaç de derrotar-la. En aquest cas, no confia en el gallec i en les seves possibilitats per atraure els espectadors.

Captura de Jesús Vázquez com a presentador de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
Jesús Vázquez no seria capaç de fer-lo front a la final de futbol, segons la seva cadena | Mediaset

Aquesta determinació, que ha evidenciat que el grup mediàtic té clar que el presentador té uns límits per arrasar en audiència, és ferma. Tant que s'ha revelat que aquest dissabte el que s'emetrà en horari nocturn és un refregit dels millors moments de l'actual edició de Bailando con las estrellas. Portarà per títol Camino a la final.

Per tant, l'esperada última entrega, on es coneixerà el nom del guanyador de la temporada, s'endarrerirà fins dissabte 13 d'abril. Aquest serà el dia en què els quatre finalistes donaran el millor de si per obtenir el triomf. Ens estem referint a la María Isabel, l'Adrián Lastra, l'Athenea Pérez i el Bruno Vila.

Muntatge de Bruno Vila, Adrián Lastra, María Isabel i Athenea Pérez en la promoció de 'Bailando con las estrellas'
Jesús Vázquez dirà el nom del guanyador de 'Bailando con las estrellas' el 13 d'abril | e-noticies.cat, Mediaset

Jesús Vázquez pateix un altre cop de la cadena

El Jesús Vázquez s'haurà endut un inesperat revés amb la decisió del seu mitjà respecte a la gran final de Bailando con las estrellas. Però no és menys cert que aquell li ha donat un altre cop aquesta setmana. El que ha fet ha estat cancel·lar, per sorpresa i de manera indefinida, el concurs que estava presentant entre setmana: Allá tu.

Encara més, es desconeix si Telecinco decidirà o no renovar temporada amb aquest format. Per això la situació del Jesús és a la corda fluixa, ja que es pot quedar sense cap espai en graella.

Plànol mitjà de Jesús Vázquez amb rostre seriós, al plató d''Allà tu', parlant amb una concursant del programa que està d'esquena a la cambra
Jesús Vázquez s'ha quedat sense '¡Allá tu!' | Mediaset

Aquesta postura ha estat deguda al fet que la confiança en el gallec i en aquest programa d'entreteniment s'ha esfumat. Es té clar que, encara que se'ls ha donat l'oportunitat, mai no han aconseguit derrotar el seu rival, El Hormiguero. Per això, s'ha optat perquè desapareguin del prime time i que el seu lloc l'ocupin diferents entregues de Supervivientes, que està donant bones audiències.

➡️ Televisió

Més notícies: