Muntatge de Pilar Rubio somrient i Juan y Medio somrient en vestit gris i corbata blava
TELEVISIÓ

Pilar Rubio presentarà un nou programa que podria perjudicar a Juan y Medio

Pilar Rubio ha acceptat una oferta per conduir un espai a Canal Sur, on Juan y Medio és un referent

Pilar Rubio en aquests moments està centrada en la seva vida familiar a Sevilla i en realitzar el seu rol de jurat a El Desafío. Però ara farà un pas més, ja que ha acceptat un projecte que la portarà a exercir una altra vegada com a presentadora.

En concret, Pilar Rubio conduirà un nou programa a Canal Sur. I això podria perjudicar a Juan y Medio, que és al capdavant d'un espai propi en aquest mitjà. Li podria suposar una dura competència per dos motius: perquè els seus formats aborden la mateixa temàtica i perquè ella li pot restar protagonisme a ell.

Pilar Rubio torna a ser presentadora d'un espai televisiu

Pilar Rubio, que segueix feliç al costat de Sergio Ramos malgrat tots els rumors, està encantada vivint a Sevilla. No només perquè el lloc li agrada i té la seva família al costat, sinó també perquè li ha sorgit una interessant proposta laboral. Ni més ni menys que tornar a exercir com a presentadora.

Ella ha acceptat el repte de posar-se al capdavant d'un format nou, del qual es desconeix la data d'estrena i el títol. El que sí que se sap és que en aquell, ella serà una mena de wedding planner.

Pilar Rubio, amb rostre neutre, amb el mar de fons

Com Pilar ha donat a conèixer a través d'una publicació d'Instagram, hi tindran cabuda les millors històries d'amor. Sí, perquè se'n faran ressò de grans romanços i als seus protagonistes se'ls donarà l'ajuda perquè tinguin el casament més increïble. Per això se'ls posaran a l'abast tots els recursos quant a vestuari, menú del banquet, perruqueria i fins i tot decoració.

Precisament per això, Rubio ha revelat l'essència del seu nou projecte amb un vídeo. En aquest ha afirmat: “L'amor està molt bé, però i si hi posem una mica de màgia?”.

A això ha afegit: “Vols viure el casament que sempre has somiat? Si la teva resposta és sí, explica'ns perquè el teu casament és tan especial. Del toc, ja m'encarrego jo”.

Pilar Rubio, la dura competència de Juan y Medio

Pilar Rubio està il·lusionada amb aquest nou programa que conduirà a Canal Sur. Programa que pot perjudicar el que condueix Juan y Medio en aquesta mateixa cadena, on ell és tot un referent. I és que l'andalús fa anys que és al capdavant de La tarde, aquí y ahora, on persones solteres grans poden tornar a trobar parella.

La madrilenya pot afectar negativament l'almerienc perquè tots dos espais aborden el mateix tema: l'amor. Això pot fer que el públic es cansi i no segueixi tots dos, només un. I en haver de triar és possible que es decantin pel de Rubio, que és l'autèntica novetat.

De la mateixa manera, Pilar pot fer que Juan y Medio deixi de ser l'estrella de Canal Sur. És clar, perquè ella arriba a la cadena com un gran fitxatge i amb l'objectiu d'atreure els espectadors.

Muntatge de Juan y Medio rient amb americana grisa i Pilar Rubio somrient mirant de banda amb una brusa de talps

Caldrà esperar, això sí, per veure com es resol aquesta possible competència entre els dos presentadors esmentats. El que ja sabem és que ella està rebent molt de suport en xarxes en aquest nou camí professional. Així, li han deixat missatges com aquests: “Bombazo”, “Segur que serà tot un èxit” i “A recórrer els casaments d'Andalusia”.

Als que s'uneixen altres: “Em sembla una idea genial donar-li un toc de la teva màgia a l'amor” i “Pilar Rubio i Canal Sur. Això és encert segur”.

➡️ Televisió

Més notícies: