Muntatge de fotos del cartell de la sèrie 'Pecado Original' d'Antena 3 i, al costat, una silueta d'un home amb interrogants i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

Un personatge de 'Pecado Original' juga amb una estafa i fa saltar les alarmes

'Pecado Original' posarà una de les seves figures centrals en una tessitura complicada per culpa d'un pla delictiu

Pecado Original deixa sense alè cada dia els seus seguidors, ja que viuen conflicte rere conflicte i tensió rere tensió. I així els continuarà deixant el que queda de setmana. Entre altres coses, perquè planeja una estafa que posarà en greu perill l'economia d'un dels seus personatges centrals.

Pecado Original el que farà avui és posar les finances de Zehra a la corda fluixa. El motiu és que la jove les confiarà a Mert, sense saber que aquest no és la persona que ella creu. És un lladre professional.

Pecado Original preocupa els espectadors amb un nou delicte

Pecado Original està girant al voltant de la ruptura de Lila i Yigit, així com al voltant de la difícil situació que està vivint Ender. Per si no n'hi hagués prou, ara donarà protagonisme especial a Zehra.

La sèrie d'Antena 3 ha deixat clar que la noia vol augmentar el seu compte corrent, sigui com sigui. Per aquesta raó, primer, va muntar una guarderia il·legal, però va ser un vertader desastre i va acabar perdent un nen. I, ara, en segon lloc, farà un pas important sense saber que es posarà seriosament en perill.

Plànol general de Mert i Zehra parlant en una escena de la sèrie 'Pecado Original'
'Pecado Original' deixarà clar que ella s'està posant en risc sense saber-ho | Atresmedia

Pecado Original mostrarà a l'episodi d'aquesta tarda que Zehra decidirà demanar l'ajuda de Mert per incrementar els seus diners. Així, li donarà la seva fortuna perquè la faci servir per invertir i obtenir uns bons beneficis. El problema serà que ell no és de fiar.

És clar, la noia no sap que tant ell com Kerim són lladres professionals que han arribat a l'empresa amb l'objectiu de quedar-se amb els seus comptes. I ella li ho posarà molt fàcil.

Caldrà esperar per veure si el noi, al final, assoleix el seu propòsit i deixa a la ruïna o no la filla de Halit. Però no és de l'única que ha aconseguit els seus diners, també ha obtingut els de Yildiz, tot i que ara aquesta li'ls demana per poder afrontar una multa milionària. És veritat que Kerim, que se n'ha enamorat, ha intentat ajudar-la, però no sabem encara si podrà evitar o no el desastre.

Plànol curt de Mert, un personatge de 'Pecado Original' amb rostre seriós
'Pecado Original' facilitarà a Mert el seu pla de fer-se ric | Atresmedia

Pecado Original: més trames interessants del nou episodi

Pecado Original, per si no n'hi hagués prou, provocarà al capítol d'avui que la situació de Kerim sigui cada vegada més perillosa. Tot perquè Ender descobrirà que ell no va rebre cap oferta laboral de la competència. D'aquesta manera, començarà a sospitar que el noi amaga alguna cosa, per això no dubtarà a posar-se a investigar-ho a fons.

Així mateix, la sèrie deixarà molt clar que Yigit no està disposat a acceptar la ruptura amb Lila. Per això, decidirà viatjar fins als Estats Units per retrobar-s'hi, arreglar les coses i tirar endavant amb els seus plans.

Şahika, per la seva banda, continuarà amb el seu objectiu d'enfonsar completament aquella que fins fa poc era la seva cunyada. Per això, primer, li farà creure que ella i Yildiz ara són molt amigues, cosa que farà que Ender se senti traïda per aquesta última. I, segon, intentarà que el seu germà, Kaya, refaci la seva vida sentimental, per la qual cosa no dubtarà a presentar-li una dona.

A més, Pecado Original mostrarà que la xicota de Halit començarà a sospitar que aquest s'ha assabentat que ella està enamorada de Kerim, tal com Ender li va retreure. Per tant, decidirà estar molt atenta, perquè no sap què pot fer contra ella aquell que serà el seu futur marit.