Muntatge fotogràfic amb una imatge d'Ansu Fati jugant amb la Selecció Espanyola

El partit de La Roja també arrasa en audiències a Catalunya

El partit de La Roja triomfa i TV3 perd posicions

La Roja triomfa a Catalunya, això és el que reflecteixen les audiències de diumenge, 19 de novembre. I és que, segons indica elmondelatele.cat, el partit de la Selecció va ser molt seguit a Catalunya.

TV3 no va liderar aquest diumenge a Catalunya, es va quedar a 0,6 punts de La 1 (12,1%), la qual es va establir com a líder. Doncs gràcies a l'audiència obtinguda durant el partit (Espanya-Geòrgia) va aconseguir ser la cadena més vista del dia.

I és que, segons s'ha pogut saber a través de les dades compartides, La Roja   va aconseguir reunir 424.000 espectadors i registrar un 19,4% a La 1 durant el partit (26% a Espanya).

La Roja triomfa a Catalunya

Les xifres que va registrar La 1 a Catalunya van afectar TV3 . Es va confirmar una cosa que pocs esperaven. I és que, tal com demostren les dades, la Roja triomfa a Catalunya, malgrat qui li pesi.

El 19,4% que va aconseguir La 1 a Catalunya va ser, gran part, gràcies al partit. Un fet que va fer perdre a TV3 el lideratge. Alhora, la televisió pública catalana va quedar en segona posició amb un 11,5% de quota.

Tot i no ser líder, el 'TN Vespre', de Toni Cruanyes, va resistir i va aconseguir ser l'espai més vist a Catalunya amb 466.000 espectadors i un 20,7% de quota. Així, tot i que Cruanyes es va emportar la medalla d'or, això no va ser suficient perquè TV3 fos la cadena més vista del dia.

D'aquesta manera, les dades confirmen que els 'TN' són imparables i que Toni Cruanyes va tornar a ser la salvació de TV3 . I no només això, les audiències d'aquest diumenge també han revelat que no només el partit va ser seguit, sinó també la prèvia del partit, fet que va fer perdre posicions a l''Atrapa'm si pots' de Llucià Ferrer.

El concurs català tampoc no va ser líder. Tot i això, va aconseguir registrar un 8,6% de quota i reunir 154.000 posicions, quedant per darrere de 'La Sexta Noticias'. Tot i aquestes males dades, a la tarda TV3 va tenir un sospir, 'La tarda de cine' va ser l'espai més vist, abans que comencés el partit.