Muntatge de 'La Moderna' amb Matilde i Íñigo parlant seriosos, el logo de la sèrie i un emoji lila enfadat amb banyes

TELEVISIÓ

Una parella de 'La Moderna' paga les conseqüències d'una possible infidelitat

'La Moderna' està fent que els dos personatges protagonistes estiguin patint moltíssim per la presumpta deslleialtat

La Moderna està vivint una de les etapes més intenses i interessants de la seva trama fins ara. I tot perquè ha posat fi a la història d'amor més rellevant, ni més ni menys que la de Matilde i Íñigo. El motiu ha estat una presumpta infidelitat d'ell.

La Moderna ha portat la jove a acabar d'arrel el compromís de boda que tenia amb aquell. Per això, ara els dos estan pagant les conseqüències de tot el que ha passat. Fonamentalment, un enorme dolor que tots dos tracten d'oblidar a través de la feina.

La Moderna fa patir Matilde i Íñigo després de la presumpta deslleialtat

La Moderna ha deixat clar que la pèrfida senyora Clara ha aconseguit el seu propòsit: separar Matilde i Íñigo. Un objectiu per al qual va contractar una noia, Olga, que va aconseguir drogar l'empresari per així teatralitzar una escena que a la seva xicota la va deixar estupefacta. I és que el va veure al llit amb aquesta desconeguda.

La sèrie de La 1 ha evidenciat que la noia, encara que se sent enamorada, no està disposada a perdonar-li la infidelitat. No ho farà. I això que ell ha intentat convèncer-la dient que tot va ser una trampa, encara que no sap la identitat del responsable.

La Moderna ha mostrat que, després de la determinació de Matilde, tots dos estan patint, és a dir, estan pagant les conseqüències d'aquesta escena de deslleialtat. Ella, perquè no es pot treure del cap la situació en què va veure el seu ja ex, i ell, perquè el seu amor no és capaç de creure'l.

Captura de 'La Moderna' amb Íñigo amb un barret marró i Matilde amb un vestit verd parlant seriosos
'La Moderna' ha generat que estiguin absolutament destrossats | RTVE

Davant d'aquesta circumstància, veurem al capítol d'aquesta tarda de La Moderna que tots dos s'intentaran centrar en la feina. Serà la seva manera de no pensar en el que ha passat i en la manera com els seus plans se n'han anat en orris.

Per tant, la jove començarà a desenvolupar amb les seves companyes del saló de te unes trobades molt especials. Hi parlaran de dones il·lustres, com seria el cas d'Hipatia d'Alexandria. Tot alhora que continuarà intentant sortejar de la millor manera possible les humiliacions i menyspreus de Teresa.

Íñigo, per part seva, veient que Matilde no vol tornar a saber res d'ell, començarà a plantejar-se una opció que li ha proposat Carla. Es tracta ni més ni menys que fer-se càrrec, com a gerent, dels seus negocis. Una oferta que finalment acabarà acceptant.

La Moderna sorprendrà amb unes altres trames

La Moderna, a l'episodi d'aquesta tarda, també emetrà uns altres moments interessants. Entre ells, per exemple, que Cañete i Teresa tindran una forta discussió després d'un conflicte amb un dels cambrers. A més, ell decidirà que deixarà la casa de Trini per tornar a viure a la pensió on estava.

Per si no n'hi hagués prou, quins instants els que produiran als capítols de dijous i divendres. L'encarregada adjunta prohibirà a les treballadores les reunions a les instal·lacions del saló. Per tant, quedaran a la corda fluixa les trobades per parlar de dones cèlebres.

Íñigo rebrà la visita inesperada del seu pare, Pascual, que el deixarà absolutament descol·locat. Matilde prendrà la decisió de reprendre els seus estudis per llaurar-se un futur millor. I Pablo rebrà una oferta de treball inesperada: el senyor Fermín li donarà la possibilitat d'exercir com a aprenent de pastisser al costat de Pietro.

Plànol mitjà de Matilde amb rostre molt somrient en una escena de la sèrie 'La Moderna'
Matilde, protagonista de 'La Moderna', prendrà una decisió important | RTVE

Tot plegat sense oblidar que Antonia viurà una situació complicada. Té deutes amb el banc i es veurà obligada a haver d'aconseguir una ocupació nocturna per poder-los afrontar.