Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban amb rostre somrient i Andrea Janeiro amb rostre seriós
TELEVISIÓ

La nova feina de Belén Esteban fora de la televisió farà feliç Andrea Janeiro

Belén Esteban aconsegueix un nou projecte lluny dels platós que provocarà a Andrea Janeiro una gran alegria

Belén Esteban s'ha convertit en una de les moltes col·laboradores de Sálvame que s'han hagut de reinventar. Després de la cancel·lació del mític programa de Telecinco, les seves estrelles icòniques es troben disperses per diferents mitjans.

Les xarxes socials són el refugi de moltes i és aquí on Belén ha anunciat el seu nou projecte professional. Es tracta d'una feina que no té res a veure amb la televisió, per a alegria d'Andrea Janeiro. La televisiva és una de les figures conegudes en el nou repte que ha llançat una coneguda cadena de pizzes.

Belén Esteban troba una nova feina fora de la televisió

Belén Esteban es nega a caure en l'oblit i continua deixant-se veure per diferents mitjans. Si bé, fa mesos que no trepitja un plató de televisió, és habitual en esdeveniments o en pòdcasts. De fet, el cap de setmana passat va ser una de les convidades a la final de la Kings League, on va fer una passada de pilota.

La mare d'Andrea Janeiro ha trobat a l'univers 2.0 el seu nou altaveu i és on anunciava la seva nova feina fora de televisió. Belén encapçala un repte llançat per una coneguda cadena de pizzes i està disposada a guanyar. "Jo per Telepizza MA-TO, soc de les que diu PIZA, amb molta Z, per això soc la capitana d'aquest equip, l'equip guanyador!", anunciava.

Muntatge de fotos de Belén Esteban menjant pizza per a un anunci a Instagram de Telepizza

La cadena de menjar ràpid ha confiat en Belén per promocionar la seva nova campanya Mestres de Telepizza i així ho compartia amb un vídeo. Hi veiem la col·laboradora amb roba d'esport degustant una pizza i citant els seus seguidors a reunir-se amb ella el 25 d'abril. “Per provar les noves Mestres de Telepizza i, sobretot, perquè em voteu”, assenyala.

Per a Andrea haurà resultat un alleugeriment comprovar que la seva mare per fi s'ha allunyat de la televisió, ja que mai no li va agradar la idea. No obstant això, per als usuaris de les xarxes socials la reaparició de Belén diu molt del lloc on es troba actualment.

“Quina pena que s'hagi de guanyar la vida fent el ridícul així”, opinava una seguidora. “Per a això has quedat”, apuntava una altra. “Superforçada la campanya”, afegia una usuària.

Belén Esteban intenta guanyar-se la vida després del final de Sálvame

Belén, com molts dels col·laboradors de Sálvame, està intentant guanyar-se la vida com pot. A diferència de Terelu o Kiko Hernández, que compten amb projectes professionals més seriosos, la de Paracuellos s'ha centrat en les xarxes.

Tot i això, el final de Sálvame ha jugat en contra seva. Si bé no ha perdut seguidors, tampoc augmenten com quan comptava amb la televisió com a plataforma per promocionar-se.

Captura de YouTube dels 3 Basketers amb Belén Esteban somrient en vestit verd i un micròfon a la galta l'11 d'abril de 2024

Sembla que s'aprecia un desgast mediàtic evident i ja no genera el mateix interès que abans. I és que la mare d'Andrea és un d'aquells personatges que ha explotat al màxim la seva persona i la seva vida en general. Ara bé, l'empremta que ha deixat a la televisió és suficient perquè continuïn comptant amb ella com a reclam.

Per això ara és una de les figures conegudes que encapçalen la nova campanya de la cadena de pizzes. Tot això mentre s'acosta el 6 de maig, data clau per a les velles glòries de Sálvame.

Aquest dia s'estrenarà a diferents plataformes un nou format que recull l'essència del programa vespertí. Sota el nom de 'Quickie', Belén tornarà a allò que millor sap fer, generar espectacle. I ho farà de la mà de María Patiño, Lydia Lozano, Kiko Matamoros i Víctor Sandoval.

Es tracta d'un programa diari al més pur estil Sálvame que es podrà veure en directe a Facebook, YouTube, Instagram, TikTok, Twitch o X.

➡️ Televisió

Més notícies: