Muntatge de 'Pecado Original' amb Kerim parlant, el logotip de la sèrie i un lladre

TELEVISIÓ

El nou capítol de 'Pecado Original' dona detalls sobre el robatori de què tots parlen

Avui a 'Pecado Original' quedaran a la vista tots els detalls del robatori que s'ha comès i del qual tots parlen

Pecado Original, la sèrie turca d'Antena 3 per a la sobretaula, emet avui dijous 1 de febrer un nou capítol. La ficció ha aconseguit posicionar-se com una de les produccions més populars del seu gènere, i ha conquistat públic de més de 70 països, més de 200 milions d'espectadors globals. Al capítol d'avui coneixerem més detalls d'un succés que enxampa tothom per sorpresa.

Al capítol d'ahir de Pecado Original, Sahika oferia a Halit unes fotos que té guardades de Kerim i Yildiz junts. Una oferta que incloïa, a canvi, la condició de complir el tracte de casar-s'hi, sol·licitud que ell acabava acceptant.

Pecado Original mostra com es produeix el robatori més sonat de la sèrie

Avui dijous a Pecado Original, Kerim prendrà la decisió de robar els diners del hòlding i desaparèixer després de sentir-se dolgut per la resposta de Yildiz. Aquesta, manipulada per Ender, segueix al peu de la lletra el consell d'allunyar-se de Kerim. Recordem que va ser alertada que Halit sospita d'ella, i que Sahika també està darrere de les xerrameques sobre tots dos a l'empresa.

Kerim proposa a Yildiz que agafi el seu fill i se'n vagin junts tots tres. La idea és començar una nova vida des del principi, ja que no s'ha adonat que no estima Halit. Ella, contràriament, li diu que no és possible que continuïn veient-se, a més, li demana que, si realment l'estima, el millor per a tots dos és que es distanciïn.

La trobada finalitza amb un comiat definitiu. "No em deixes cap altra opció, només vull desitjar-te que siguis molt feliç", aclareix Kerim trencat de dolor en sentir les paraules de Yildiz. L'escena acaba amb tots dos fosos en una abraçada, emocionats i afectats per no poder estar junts.

Gökhan Alkan, actor turc
Kerim executa el seu pla i desapareix després de robar en el hòlding | Atresmedia

Aleshores és quan Kerim, que està profundament dolgut, decideix posar punt final a la seva feina robant els diners del hòlding i desapareixent. Una decisió que posa en coneixement de Mert ràpidament. "Ha arribat l'hora, faré servir el meu poder de signatura per obtenir el préstec; després ens esfumarem", confessa al seu soci.

Els dos lladres tenen clar que és el moment d'executar el pla per saquejar finalment el hòlding Argun.

Kerim no pot més i pren una decisió sorprenent

Kaya, per la seva banda, convida a sopar Halit a casa seva amb la jove Yilmaz i Sahika. Una cita que no agrada gens a Ender, encara que ella intenta fingir el que pensa davant de la seva amiga. Durant el sopar, Halit i Sahika s'absenten un moment i parlen a soles, però són sorpresos per Kaya.

És llavors quan el germà de Sahika es mostra sorprès, ja que creu que estan tramant alguna cosa.

Definitivament, l'objectiu de Sahika es compleix totalment. Quan es troben a soles de nou, enganya el seu germà. Sahika li reconeix que Halit hi continua interessat, però que ella l'ha rebutjat.

Serem testimonis d'una nova mentida a Pecado Original que inquietarà molt Kaya, que es queda preocupat per Yildiz. Un dia després visita la seva amiga sense revelar-li què li ha dit la seva germana. Li demana que mai deixi de treballar i que tampoc no depengui de Halit, encara que es casi amb ell, ja que no s'ha de refiar de ningú.