Muntatge amb una imatge d'Alfredo Alba amb gorra i cascos en blanc i negre i un llaç negre

TELEVISIÓ

Mor massa jove Alfredo, una de les persones clau de 'La Moderna'

'La Moderna' ha perdut un dels seus integrants, cosa que ha suposat una enorme garrotada per a tots els membres de la sèrie

La Moderna està vivint un moment molt feliç perquè, en aconseguir consolidar-se a la sobretaula de La 1, ha renovat. Tot i això, aquesta alegria s'ha vist entelada inesperadament de forma tràgica. I és que ha mort un dels membres del seu equip.

La Moderna ha dit adeu a Alfredo Alba. Aquest, de només 53 anys, era ajudant de direcció i havia exercit com a tal en moltes altres sèries del nostre país.

La Moderna acomiada Alfredo Alba

La Moderna ha estat notícia aquests dies per alguns girs a les seves trames, com la ruptura de Matilde i Íñigo. Però ara ho és per un altre motiu especialment tràgic. En concret, perquè ha mort el seu ajudant de direcció, Alfredo Alba.

Tot l'equip de la sèrie de La 1 ha agafat per sorpresa aquesta mort, de la qual se'n desconeix la causa. Una mort que ha generat un dolor enorme, ja que ell era un home molt estimat i del qual es valorava moltíssim la seva experiència. És clar, perquè feia més de 20 anys que treballava en el sector audiovisual, concretament en ficcions com Un paso adelante, Medíco de familia i Águila Roja, entre d'altres.

Alfredo Alba amb una gorra marró i un walkie talkie parlant
A 'La Moderna' exercia com a peça clau al departament de direcció | RTVE

La Moderna ha volgut rendir un sentit homenatge a aquell. Ho ha fet des del seu compte a X, abans Twitter, on n'ha compartit diverses fotos durant els rodatges. Amb les mateixes ha escrit: “Avui diem adeu al nostre amic Alfredo, a qui sempre recordarem per la seva professionalitat i el seu sentit etern de l'humor”.

“Encara que res serà igual sense tu, seguirem fent-ho tan bé com puguem perquè allà on estiguis, somriguis orgullós. Fins sempre company”.

L'integrant de La Moderna provoca commoció amb la marxa

L'equip de La Moderna està consternat per la pèrdua d'Alba, encara que no és l'únic. Les xarxes s'han omplert d'altres missatges de condol i tristesa. Un exemple és el tuit de l'Institut del Cinema Madrid, que s'ha referit a la víctima mortal com “un professional brillant”.

I també són mostres diferents comentaris de ciutadans anònims que, en algun moment, hi van compartir temps. Aquests li han dedicat paraules com “sempre desinteressat, incondicional i boníssima persona”.

Amb la seva marxa, l'ajudant de direcció de La 1 lamentablement no podrà gaudir de l'estrena de la seva feina com a actor que va fer de manera recent. Ens estem referint al seu paper a la pel·lícula Amor platònic, de Vicente Bonet, que veurà la llum al llarg d'aquest 2024.