Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño amb rostre de sorpresa i, al costat, el logotip de Telecinco
TELEVISIÓ

María Patiño confessa si planeja venjar-se de Telecinco a la seva nova feina

María Patiño va ser acomiadada de Mediaset després de la cancel·lació de 'Sálvame' i la seva substitució a 'Socialité'

María Patiño ha viscut un darrer any realment intens a l'àmbit professional. Després d'anys vivint l'èxit amb Sálvame, Telecinco va decidir cancel·lar el programa d'un dia per l'altre. A més, per si no n'hi hagués prou, es va quedar a l'atur quan la cadena també va prendre la determinació de substituir-la al capdavant de Socialité.

Ara, María Patiño està a punt de tornar als mitjans conduint el format Ni que fuéramos Sálvame. I, davant d'aquest retorn, ha decidit revelar si té pensat venjar-se o no de la cadena que la va acomiadar i la va vetar.

María Patiño confessa si vol executar una venjança contra Telecinco a la tornada

María Patiño d'aquí a poques hores es posarà de nou davant de les càmeres. Sí, perquè aquest pròxim 15 de maig s'estrena Ni que fuéramos Sálvame, el programa que conduirà al canal Quickie.

Davant aquest nou repte, la periodista ha concedit una entrevista a Informalia. Hi ha confessat si des d'aquest nou espai parlarà clar i net sobre Telecinco, a manera de venjança. I ha estat molt clara: aquesta no n'és la intenció.

Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño amb rostre seriós i, de fons, el logotip del canal Quickie

Exactament, sobre aquest assumpte, ha manifestat: “No he de passar factura a Mediaset, perquè estic molt agraïda, ja que va apostar per mi des del principi. No torno per venjar-me, seria un error que aquest fos l'enfocament, perquè no suporto el ressentiment i menys a deshora”. A això ha afegit que “no vull, ni em surt ni és beneficiós”.

Això sí, ha exposat que si algun dels seus companys vol atacar el grup esmentat, no farà res, perquè “jo no estic per tapar boques”. I és que “cadascú serà responsable d'allò que digui. A més, hi ha un director que decidirà i hi ha una reunió prèvia, independentment de l'espontaneïtat de tots nosaltres”.

Encara que María no té desitjos de revenja, sí que ha deixat clar que no li sembla bé com la cadena la va vetar a ella i als seus companys. Veto que es va traduir en la prohibició de parlar de Sálvame i de tots ells, també en abordar assumptes que en aquest programa es van tractar. Així, ha exposat: “No ho veia com que em fessin un menyspreu a mi”.

Primer pla de María Patiño rostre seriós

“Simplement, no ho entenia. No ho entenia perquè, periodísticament, és fonamental contextualitzar les informacions actuals. No ho prenia com una cosa personal”.

Encara més, sobre les formes que Telecinco va tenir amb tots ells i amb Sálvame ha reconegut que és obvi que li haurien agradat que fossin d'una altra manera. En concret, perquè “he estat una professional que he donat tot allò que he pogut. He donat la meva vida, ja que hi havia dies que arribava a les 12:30 i me n'anava a casa a les 02:00”.

María Patiño revela què suposa per a ella tornar a presentar

María Patiño, que aquests dies ha revelat detalls de Ni que fuéramos Sálvame amb Belén Esteban, ha deixat de manifest que està molt il·lusionada amb aquest nou projecte. Ha declarat que “és un repte”.

“És com la primera vegada que vaig anar a la televisió o la primera vegada que vaig presentar. I tenir una primera vegada després de tants anys és un regal. Després, ja veurem què passa”.

Muntatge de María Patiño com a convidada de Col·lapse al costat del logotip de Telecinco

Sobre aquest nou camí, ha admès que trobarà a faltar tenir de companya Gema López, la seva amiga, que ara és a Antena 3. I també ha explicat que, encara que originalment no hi serà Kiko Hernández, no descarta que ell pugui incorporar-se al format més tard o d'alguna manera.

Finalment, ha recalcat que la seva tornada de mans d'Óscar Cornejo i Adrián Madrid és perquè “em ve de gust. Em sento còmoda i em permeten ser jo. Fins i tot, si no hagués estat per presentar, hauria dit que sí”.

➡️ Televisió

Més notícies: