Imatge de Marc Ribas al plató de 'Joc de cartes'
TELEVISIÓ

Marc Ribas de 'Joc de Cartes': quin restaurant ha tancat i quin té obert

Marc Ribas continua darrere dels fogons després de comunicar el tancament d'un restaurant que tenia a Girona

El xef català Marc Ribas, conegut per presentar 'Joc de Cartes' a TV3, ha sortit al pas dels rumors que suggerien el tancament de tots els restaurants.

Ha aclarit que si es va retirar de la societat de l'hamburgueseria La Brutal a Girona el setembre passat. Però manté oberta i amb noves perspectives la seva aclamada La Taverna del Ciri a Terrassa.

La Brutal a Girona de Marc Ribas

El tancament de La Brutal a Girona es va anunciar poc més d'un any després de la seva obertura, Ribas va compartir la notícia a través de les xarxes socials. En una publicació a Instagram, el xef va explicar que la falta de temps per dedicar-se al restaurant va ser el motiu principal darrere de la decisió.

Contràriament a les especulacions, Marc Ribas assegura que La Brutal a Girona era un negoci rendible. El xef va decidir deixar-la no per manca d?èxit, sinó per concentrar-se en un únic projecte, La Taverna del Ciri.

Marc Ribas va tenir la innovadora idea de fusionar la cuina catalana amb la versatilitat de les hamburgueses. "Em vaig preguntar per què no podia incloure els plats de la cuina catalana dins un entrepà, i és el que he fet durant aquests anys", va comentar el xef.

La sortida de Ribas de la societat implica un canvi de rumb per a La Brutal: el nom i la carta ideada pel xef ja no estaran disponibles a l'establiment. Marc Ribas va expressar el seu agraïment als que van visitar La Brutal.

La Taverna del Ciri a Terrassa de Marc Ribas

Ribas, a més, va revelar la intenció de transformar La Taverna del Ciri en alguna cosa més que una simple taverna, explorant noves facetes culinàries i consolidant-lo com un autèntic restaurant.

Marc Ribas va comentar sobre els seus plans futurs: "Tinc ganes de gaudir i necessito retrobar-me amb els fogons de manera activa, i és a Terrassa on ho vull fer".

La Taverna del Ciri, abans coneguda pel seu menú de migdia econòmic el 2013, ha experimentat una transformació sota la propietat única de Marc Ribas.

Tot i que ha evolucionat cap a una cuina de fonda local i de gamma alta, el restaurant no ha perdut la seva essència original. Ribas, ara propietari exclusiu, s'enfoca a una proposta gastronòmica que destaca els productes locals.

Marc Ribas, reconegut com el xef més mediàtic de Catalunya, considera la Taverna del Ciri com el seu principal projecte i és una aposta personal per la cuina del territori.

➡️ Televisió

Més notícies: