Muntatge de Lydia Lozano ballant amb una blazer brillant a la presentació de 'Baila como puedas', diners i una creu vermella

TELEVISIÓ

Lydia Lozano confessa quants diners pot perdre si fracassa a 'Baila como puedas'

Lydia Lozano és una de les participants del nou programa de ball de TVE, que s'estrenarà pròximament

Lydia Lozano és una de les periodistes del cor més conegudes del nostre país. Tot i això, ara afronta un nou projecte que res té a veure amb aquesta feina. És concursant del nou programa de La 1, que porta per títol Baila como puedas.

Aquest nou format en què participa Lydia Lozano arribarà molt aviat a les pantalles. I demostrarà les seves habilitats per a la dansa i fins i tot l'esforç que ha realitzat per estar a l'altura.

L'excol·laboradora de Sálvame, ara, ha parlat llargament aquesta nova experiència. És més, fins i tot ha confessat els diners que perdrà si no aconsegueix triomfar. I és una quantitat força abundant.

Lydia Lozano explica el que podria perdre a Baila como puedas

Lydia Lozano és una dona a qui li encanta ballar, bona mostra és que va popularitzar en el seu anterior programa el famós 'chuminero'. Per aquest motiu, era la candidata perfecta a ser concursant de Baila como puedas, el format que s'estrenarà ben aviat a TVE.

La canària, juntament amb altres famosos, ha acceptat el repte d'explotar al màxim les seves habilitats a la dansa. I ja hi està treballant plenament. Ho està fent amb entrega, amb dedicació i també amb il·lusió.

Encara que, sobretot, Lydia està posant tot el seu esforç a fer-ho tan bé com sigui possible. Sí, perquè al contrari que en altres programes similars, els famosos no són els concursants, sinó els ballarins que es juguen un premi per a la seva formació. Per això Lozano està donant el millor de si per evitar que amb qui ella balla perdi el guardó final: 50.000 €.

En aquest sentit, ha manifestat per a Diez Minutos que “jo soc la més gran i la que està operada de l'esquena i de les cervicals. Una persona, que ha deixat un musical per ser aquí, s'està jugant 50.000 € i jo puc ser llast”, per això ha reconegut que la pressió és horrorosa.

Això sí, ha deixat clar que fins ara al concurs “he fet coses de què estic molt orgullosa. Soc molt atrevida i llançada. M'importava poc sortir-me'n l'esquena, el ballarí s'ho mereixia”.

Primer pla de Lydia Lozano, somrient durant el funeral de Jesús Mariñas a Madrid l'any 2022
Lydia Lozano està donant el millor de si perquè el seu ballarí no sigui eliminat | GTRES

De la mateixa manera, ha reconegut que, malgrat la duresa que està sent, mai no ha pensat a abandonar. No ho ha fet perquè ha exposat que són ballarins increïbles, amb carreres impressionants i que estan lluitant per la formació.

Lydia Lozano ha donat més detalls de Baila como puedas

Lydia Lozano, que no podrà acompanyar Nebulossa a Eurovisió, ha donat més detalls del seu pas pel concurs de ball. Així, per exemple, se li ha preguntat per la seva relació amb Norma Duval, que és membre del jurat i a qui va haver de pagar fa anys 30.000 € per un assumpte judicial. Sobre això, ha manifestat que “hi ha hagut de tot”.

Muntatge amb Lydia Lozano somrient amb els llavis vermells, Norma Duval somrient amb una camisa blanca i el logotip de 'Baila como puedas'
Lydia Lozano no ha tingut objeccions a parlar del seu retrobament amb Norma | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES, RTVE

Tot i això, ha explicat que hi ha molt bon rotllo amb els seus companys de pista de ball. Aquests són Ana Guerra, Fabiola Martínez, Colate, Álvaro Muñoz Escassi, Sabrina, Jaime Astrain i Maestro Joao.

I entre tots aquests, la periodista té una clara favorita que deixarà estupefactes els espectadors. Aquesta és Ana, perquè “flipareu amb els seus balls, us quedareu amb la boca oberta. A més, és meravellosa, una descoberta i una gran companya”.

Amb tot el que exposa Lydia queda de manifest que el format pot donar molt de joc i té tots els ingredients per atraure el públic. Tot i això, caldrà esperar la seva imminent estrena per sortir de dubtes sobre això.