Muntatge d'Anne Igartiburu somrient amb els llavis roses, Lydia Lozano amb rostre neutre vestida de blau i el logotip de TVE

TELEVISIÓ

El futur que espera a Lydia Lozano i Anne Igartiburu després del comunicat de TVE

Lydia Lozano tenia plans fora d'Espanya, però haurà de conformar-se a treballar amb Anne Igartiburu a 'Baila como puedas'

TVE ha emès un comunicat per anunciar la decisió que ha pres amb Inés Hernand després del seu comportament a la gala dels Goya 2024. "Creiem que qualsevol contingut que porti la marca RTVE ha de complir amb els estàndards de qualitat i neutralitat", escriu el consell d'informatius. Després d'això, una de les responsables del grup audiovisual s'ha manifestat sobre el futur de Lydia Lozano amb Anne Igartiburu.

Lydia Lozano treballarà durant els pròxims mesos amb Anne Igartiburu, però va demanar permís per poder absentar-se unes setmanes. Tenia un somni: participar en el festival d'Eurovisió amb Nebulossa, el duet que representarà Espanya. Veia exercir de ballarina per a María Bas, la cantant de Zorra, però a TVE no la deixen.

Primer pla de Lydia Lozano amb el logo de La 1
Lydia Lozano ara treballa a TVE | Mediaset, RTVE

Després del veto a Inés Hernand la situació està molt tensa i els responsables de TVE insisteixen que totes les coses relatives a Eurovisió han d'estar molt controlades. Per aquest motiu, Lydia no tindrà més remei que quedar-se amb Anne, malgrat que el seu somni era viatjar a Malmö i passar uns dies amb Nebulossa.

Anne Igartiburu ha reaparegut a la presentació de Baila como puedas, el programa que compartirà amb Lydia. Ella serà la presentadora i no s'ha volgut pronunciar sobre aquesta polèmica. Sobretot tenint en compte com estan les coses amb l'Inés. L'empresa pública ha recalcat que "qualsevol contingut que porti la marca de RTVE ha de complir els estàndards de qualitat i neutralitat".

Lozano s'ha quedat sense viatjar a Eurovisió, tot i que està il·lusionada amb el projecte que presentarà Anne Igartiburu.

Una responsable de TVE es pronuncia sobre Lydia Lozano

Lydia Lozano va insistir que se sentia molt agraïda amb TVE. Té moltes ganes de col·laborar amb Anne Igartiburu, tot i que va demanar un permís especial per participar en l'actuació de María Bas. Una persona amb molt de pes a la cadena pública s'ha manifestat sobre això i les seves paraules són molt clares.

Captura d'Anne Igartiburu a l'estrena de D Cor a La 1
Anne Igartiburu serà companya de Lydia Lozano | RTVE

"És broma, no?", ha exclamat una incrèdula Ana María Bordas, cap de delegació de RTVE a Eurovisió. I ha afegit: “No ho estem valorant. Lydia té moltes qualitats, però Nebulossa té una cançó que ja està molt dissenyada i molt pensada”.

Per la seva banda, Lozano ha reconegut a Mañaneros que estava disposada a preparar una coreografia especial. Però TVE no l'ha deixat, així que s'haurà de conformar a ballar davant d'Anne Igartiburu.