Muntatge de Jordi González, seriós, amb el logo de La 1
TELEVISIÓ

Jordi González assegura la seva feina a TVE després de l'última decisió de la cadena

Jordi González arribava a Televisió Espanyola per quedar-s'hi. Després de l'estrepitós fracàs en audiències de 'La Plaza', la cadena pública ha trobat un nou lloc per al presentador

Des que Jordi González es va posar al capdavant de les últimes entregues de Lazos de sangre, el presentador català aconseguia trobar el seu lloc a TVE. Després de les bones dades d'audiència que va collir el format, TVE apostava per Jordi com la nova cara de la cadena.

Tot i això, les coses no van ser segons el planejat, ja que el seu últim projecte, La Plaza, només va durar una setmana en antena. La directiva de la cadena va decidir fulminar el projecte després de recollir unes pèssimes dades d'audiència. Ara, segons ha anunciat en exclusiva Informalia, la cadena ja té nou projecte sobre la taula per a Jordi González.

El comunicador català ha assegurat la seva feina a Televisió Espanyola i compartirà espai amb una altra de les grans cares de la cadena.

Jordi González i el seu nou projecte dins de TVE

TVE apostava per Jordi González i el magazín de La Plaza, però potser va ser massa arriscat intentar competir contra Sonsoles Ónega i Ana Rosa Quintana a les tardes.El programa vespertí no ho tenia gens fàcil i les dades que va aconseguir no van ser gens positives.

La cadena pública va retirar el format, deixant Jordi González fora de les tardes. Tot i això, després d'aquest mes i mig de descans, TVE ja té projecte per al Jordi i no es tracta d'una cosa nova. El que fos un dels presentadors habituals de Telecinco passarà a presentar Corazón juntament amb Anne Igartiburu, segons Informalia.

Muntatge de jordi González, seriós, amb Anne Igartiburu somrient al seu costat
Jordi González presentarà 'Cor al costat d'Anne Igartiburu | Mediaset, e-noticies.cat

El mític programa de crònica social de TVE tindrà aquests dos grans de la comunicació. D'aquesta manera, el Jordi tornarà a estar en actiu. Segons ha transcendit, la seva incorporació començarà passat el Nadal.

Tal com avança el mitjà anteriorment esmentat, Anne Igartiburu i Jordi González ja s'haurien conegut i haurien començat les primeres preses de contacte per al format. Tot i això, segons Informalia, “no hi ha massa química entre Jordi i Anne”.

Això sí, aquesta mateixa font assegura que “els mandamasos confien que a poc a poc la professionalitat i la veterania de tots dos s'imposi i l'engranatge sigui perfecte”.

TVE continua amb les noves incorporacions

Televisió Espanyola continua immersa en els canvis tant a la graella com en col·laboradors i nous fitxatges. Aquesta mateixa setmana coneixíem que Lydia Lozano fitxava com a col·laboradora a Mañaneros. La periodista parlava en exclusiva amb aquest mitjà sobre com se sentia davant la seva estrena a la pública.

Primer plànol de Lydia Lozano amb rostre molt seriós en 'Sálvame'
Lydia Lozano també feia el salt a TVE | Mediaset

La veritat és que La 1 està posant tota la carn a la graella des que va començar la nova temporada televisiva. Quins propers canvis s'acosten?, veurem alguna cara més de Telecinco a TVE?