Muntatge de fotos amb Juan José Ballesta en primer pla mirant a càmera i una captura del seu pare parlant amb 'I ara Sonsoles' de fons
TELEVISIÓ

El pare de Juan José Ballesta trenca el silenci sobre l'última detenció del seu fill

Juan José Ballesta continua al centre de la polèmica després d'haver estat detingut per un presumpte robatori amb violència. Ara, el pare de l'actor trenca el silenci a 'Socialité'

Juan José Ballesta continua al centre de totes les mirades després de les últimes polèmiques que l'han envoltat. Aquesta setmana, l'actor era detingut per un presumpte robatori amb violència. Posteriorment, Ballesta era posat en llibertat sense mesures cautelars després de no trobar ni la jaqueta ni els diners que, presumptament, va robar.

Aquest aldarull arriba només unes setmanes després de conèixer-se que havia estat denunciat per una presumpta agressió per part d'una amiga. La complicada situació que està passant Juan José Ballesta tindria molt preocupada la família. Ara, el pare de l'actor ha trencat el silenci a Socialité.

De manera contundent, el pare de l'artista reconeix estar "cabrejat" amb la situació. A més, tal com ha revelat a Socialité, la família es va assabentar de la darrera detenció per la televisió.

El pare de Juan José Ballesta parla a Socialité

No son temps fàcils per a l'entorn de Juan José Ballesta. La família va saber la detenció de l'actor per mitjà de la premsa. "Em vaig assabentar perquè va estar sortint a la televisió, però jo sé el mateix que vosaltres o menys", ha reconegut el pare.

L'entorn de l'actor ha confessat en el programa de Telecinco com de malament ho està passant la família i com estan patint per Juan José. "Estem molt malament, tothom ho passa fatal en un calabós. M'assabento d'això per la tele, per vosaltres. Jo no tinc ni idea del que està fent el meu fill", ha assegurat.

Captura del programa 'Socialité' amb unes imatges de Juan José Ballesta parlant amb la premsa
El pare de Juan José Ballesta trenca el seu silenci a 'Socialité' | Mediaset

Segons ha lliscat al programa, tota la família era aliena al que estava passant. Tot i això, el pare de l'actor manté que "tinc bona relació amb el meu fill. De moment la tinc".

El pare de Ballesta revelava que "estic preocupat, emprenyat, i mosquejat". "Quan el meu fill és de festa en festa no tinc ni idea del que fa", confessa.

La família de Juan José Ballesta ho defensa

Tot i tots els conflictes que envolten la figura de Juan José Ballesta , la família segueix defensant-ho. El pare de l'actor manté que "tothom l'ha pres amb ell. Jo sé que el noi ha tingut baralles perquè la gent el coneix i li tocarà els co...", sosté.

Primer pla de Juan José Ballesta mirant a càmera en un photocall
La família defensa la innocència de l'actor | Europa Press

El pare de l'artista defensa que el seu fill "no sol pegar ningú ni robar, més aviat li peguen a ell i li roben a ell". Tota la família sosté que és "innocent" i el que volen és que ell vagi endavant, triomfi i faci cinema, que és la seva. "A veure si es passa la mala ratxa".

De moment, la justícia segueix el seu curs, i les properes setmanes seran decisives per conèixer com segueix el procediment judicial.