Muntatge d'un primer pla d'Helena García Meleroo sorpresa i Jordi Eroles amb els ulls tancats i un micròfon negre a la mà

TELEVISIÓ

Helena García-Melero, testimoni d'un moment surrealista en ple directe a TV3

La presentadora de TV3 ha presenciat el moment en què un dels seus reporters s'ha vingut emocionat en ple directe

Helena García-Melero ha estat testimoni d'un moment tan surrealista com còmic al seu programa Tot es mou. Un dels reporters ha visitat l'estàtua més gran del mític Mazinger Z ubicada a Cabra del Camp, un municipi de Tarragona. Concretament, a la urbanització Mas del Plata de la localitat.

Bé, doncs d'allà i en rigorós directe, Jordi Eroles es va emocionar i va començar a cantar la cançó d'aquests mítics dibuixos animats. Amb un desplegament de veu i molt poca vergonya, el periodista va deixar l'Helena García-Melero bocabadada.

Tot i això, ella mateixa va elogiar l'atreviment del reporter dient-li “ets molt gran”. “Només faltaria que recordant el gran Mazinger Z no ens emocionéssim”, ha dit la periodista.

Muntatge de fotos de Jordi Eroles amb un micròfon de TV3 i al costat una imatge d'una estàtua de Mazinger Z ubicada a Tarragona

Helena García-Melero també recorda la seva infància

Així mateix, ha admès que no només amb aquesta sèrie es podria emocionar, ja que són moltes altres les que van marcar la seva infància. Des del programa d'Helena García-Melero han aprofitat l'ocasió per recordar que aquest popular superheroi va irrompre a TVE l'any 1978. Va ser tan gran l'èxit que, més de 40 anys després, se continua recordant i homenatjant a gran escala.

Un superheroi que, més de 40 anys després, encara aconsegueix treure somriures. I aquest ha estat el cas de la situació que ha viscut Helena García-Melero amb l'arravatament de Jordi Eroles. Uns riures que, segurament, han traspassat la pantalla.

De fet, des de TV3 han compartit un vídeo del moment a les seves xarxes socials. Un contingut que s'ha omplert de comentaris com: “Que bo!” i “Bravo, Eroles”.

Una allau de moments divertits

Sigui com sigui, el que ha quedat clar és que al programa d'Helena García-Melero ningú no s'avorreix i que, de tant en tant, es viuen moments memorables. En aquest sentit, fa unes quantes setmanes va tenir lloc una confessió de la presentadora sobre Barcelona.

I és que va admetre que li fan fàstic els coloms, un fet que va deixar pas a un debat que va centrar l'atenció de l'audiència. L'Helena García-Melero és una presentadora d'èxit i, actualment, ho demostra sovint amb el seu programa estrella a TV3.

➡️ Televisió

Més notícies: