Muntatge de Jesús Vázquez amb rostre neutre, camisa blanca i tirants i el logotip de 'Allá Tú'
TELEVISIÓ

El futur incert de Jesús Vázquez després de rebre la pitjor notícia sobre 'Allá tú'

Telecinco decideix cancel·lar l'emissió d''Allá tú' amb Jesús Vázquez per ampliar la cobertura de 'Supervivientes'

Jesús Vázquez es troba novament en una cruïlla professional, i és que Telecinco ha decidit cancel·lar l'emissió d'Allá tú a favor de Supervivientes.

Pel que sembla, la cadena vol ampliar la cobertura del reality de supervivència. Una cosa que finalment ha passat factura a Vázquez, que fins ara estava present diàriament de 22:00 a 23:00 de la nit.

Un horari que està passant factura al reality, ja que han de retardar l'emissió fins a una hora. D'aquesta manera, Tierra de Nadie sumarà una hora més de durada el dimarts i arrencarà a les 22:00 i no a les 22:50.

Plànol curt de Jesús Vázquez amb rostre seriós al plató d''Allà tu'

A més, a partir d'ara, el dilluns i el dimecres hi haurà un access prime time amb els resums del concurs i l'última hora des d'Hondures.

Aquesta és la manera que ha trobat Mediaset d'apostar pel format i aportar-ne una cobertura més àmplia. I, de la mateixa manera, aquesta és l'única manera que han trobat per millorar les xifres d'audiències, que a poc a poc van remuntant.

Telecinco deixa fora Jesús Vázquez de manera inesperada

La veritat és que Allá tú no superava la barrera del 8 % o 9 % de quota, per la qual cosa fins i tot suposava un llast per a la resta de formats i continguts.

Un cop més, Telecinco aposta pel seu format estrella per sortir a la superfície després de mesos bregant amb xifres realment desastroses.

Plànol mitjà de Jesús Vázquez amb rostre seriós, al plató d''Allà tu', parlant amb una concursant del programa que està d'esquena a la cambra

També cal tenir en compte que Supervivientes ja és el gran èxit de la temporada, i per això Jesús Vázquez quedarà relegat a un segon pla.

El futur del presentador torna a presentar-se incert, encara que de moment segueix al capdavant de Bailando con las estrellas, que d'aquí poc també arribarà al final. Què passarà amb Vázquez aleshores?

Lamentablement per a Vázquez, sembla que últimament cap dels seus formats acaba de funcionar. Començant pel fracassat Para toda la vida, que pretenia recordar els mítics realities de Cuatro, on els protagonistes anaven a buscar l'amor.

Més enllà de l'àmbit professional, en el personal a Jesús no li pot anar millor. I és que ja fa més de dues dècades que és al costat del seu marit Roberto, del qual continua igual o més enamorat que el primer dia.

➡️ Televisió

Més notícies: