Muntatge fotogràfic entre una imatge de Tomàs Molina i Francesc Mauri
TELEVISIÓ

La foto de Francesc Mauri i Tomàs Molina que corre com la pólvora: fixa't bé

Els meteoròlegs de TV3, Tomàs Molina i Francesc Mauri, han reaparegut a les xarxes amb una foto junts

Tomàs Molina i Francesc Mauri són els dos meteoròlegs estrella de TV3. La realitat és que tots dos homes del temps són molt estimats per l'audiència de la televisió pública catalana. El que diuen, Tomàs Molina i Francesc Mauri, va a missa.

Tots dos es complementen. Tomàs Molina guanya per golejada Francesc Mauri en minuts per antena, però Mauri és el que mostra més consciència mediambiental a les xarxes. Tot i això, tots dos són molt estimats per l'audiència de TV3.

Són els dos caps de l'equip del temps de la corpo, i tothom ho sap. Aquest dijous, 30 de novembre, tots dos han emocionat l'audiència de TV3 amb una foto junts.

Tomàs Molina i Francesc Mauri apareixen junts

Tomàs Molina i Francesc Mauri han compartit una imatge a les seves xarxes on apareixen junts. La imatge ha estat publicada per Mauri, el qual ha volgut mostrar als seus seguidors la relació que mantenen fora dels estudis de TV3 .

Tal com s'ha vist a partir de la imatge que ha compartit Francesc Mauri a Twitter, l'equip del temps de la televisió pública catalana ja ha fet el tradicional sopar de Nadal. Segons s'ha pogut saber, l'han feta a Terrassa, al restaurant 'El cel de les oques'.

A 'El cel de les oques' els meteoròlegs han gaudit, d'entre altres plats, d'humus de cigró i de vins catalans de proximitat, segons ha detallat Francesc Mauri.

"El sopar de Nadal de l'equip de meteo. Aquesta vegada tocava a la ciutat de Terrassa. Humus de cigró petit del Vallès i vins de DO's catalanes, entre altres coses al Celler de les Oques. Proximitat i cuina honesta, i una estona abans , un glop al Porró", ha indicat a la xarxa social.

A més de Francesc Mauri i Tomàs Molina, entre els assistents hi havia Gemma Puig, Jofre Janué, Eloi Cordomí, Enric Agud i Artur Peguera. La foto ha rebut molt d'afecte per part de l'audiència de TV3, que no ha dubtat a felicitar els meteoròlegs.

Tot i això, tots es fan la mateixa pregunta: Com ho va fer Tomàs Molina per fer el temps al 'Telenotícies Vespre'? Doncs bé, en tenim la resposta. I és que, segons ha indicat el mateix Francesc Mauri, Tomàs Molina se'n va anar del sopar per arribar al tram final del 'Telenotícies'.