Fotografia d'Elena Rivera, Ana Duato, María Galiana i Ricardo Gómez al final de Cuéntame Cómo Pasó a La 1
TELEVISIÓ

Els fans de 'Cuéntame', trencats amb el final d'una sèrie que ha fet història

Els fans de 'Cuéntame' s'acomiaden de la mítica sèrie entre llàgrimes i deixen clar el que opinen a les xarxes socials

Cuéntame ha arribat al seu final amb magnificència i la veritat és que han complert amb el seu objectiu, que era el d'emocionar la seva audiència.

A més, han aconseguit deixar-nos sense paraules amb la trista mort de l'Herminia, una de les grans protagonistes de la sèrie. L'àvia més estimada de la televisió moria amb una gran pena, i és que veia la família completament trencada.

Els germans Álcantara, en peu de guerra per l'herència dels seus pares, s'hauran de reunir una vegada més per acomiadar-se d'un dels grans pilars de la família.

María Galiana mirant Ricardo Gómez al capítol final de Cuéntame Como Pasó
Doña Herminia ha mort amb una gran pena a l'últim capítol de 'Cuéntame' | RTVE

I la veritat és que tan sols el Carlitos podia ajudar que tots fessin les paus i tornessin a connectar, complint així amb la darrera voluntat de la seva àvia.

Encara que al principi li costa, finalment compleix amb el seu objectiu i els germans s'adonen de la importància de dir 't'estimo' a temps.

Així, Cuéntame s'acomiada amb magnificència i deixant la seva audiència entre llàgrimes, a més d'agrair-los per aquest viatge tan meravellós que han realitzat durant ni més ni menys que 22 anys.

"Gràcies! Gràcies per acompanyar-nos en aquest últim tram del camí", han compartit a les xarxes socials. "Ha estat un viatge llarg, amb alegries, penes, vertígens i moltes emocions. Però ha estat el viatge de les nostres vides. Mai us oblidarem!", s'acomiaden des del compte oficial de la sèrie.

L'audiència de Cuéntame plora el final d'una sèrie que ha fet història

Igual que el Ricardo Gómez, que ha donat vida a l'inoblidable Carlitos. "22 anys. Què boig tot. Gràcies, gràcies i gràcies", ha comentat a Twitter.

Mentre que els fans, completament trencats, també han apreciat aquest gran final. "I es va tancar el cercle. Aquí s'acaba una sèrie que va passar d'explicar la història a ser història", opinen.

"Com han passat els anys, quin món tan diferent", han assenyalat molt emocionats. "Quin final més bonic per a una sèrie meravellosa que és part del nostre imaginari".

Fotografia del final de Cuéntame Cómo Pasó, amb Ricardo Gómez amb els seus amics de la infància
Carlitos s'ha retrobat amb els amics una vegada més al final de 'Cuéntame' | RTVE

I és que alguns no han pogut evitar plorar en haver crescut amb aquesta sèrie que ha fet història i ens ha marcat a tothom.

"Uufffff. Quantes llàgrimes, vaig començar a veure-la a Madrid, i acabo de veure-la a Madrid. Un cicle de vida de 22 anys. Mare meva", comenta un usuari. "I quina raó el capítol d'avui. El que importa és estimar i dir t'estimo els que estimes. És el que val".