Captura d'Ana Duato i Imanol Arias durant l'especial de 'Cuéntame' a La 1 de RTVE
TELEVISIÓ

L'emoció d'Ana Duato i Imanol Arias en tornar als inicis de 'Cuéntame'

Ana Duato i Imanol Arias s'acomiaden de la sèrie que ha marcat les seves vides a 'Cuéntame' amb un sentit homenatge

Els actors de Cuéntame viuen aquesta nit el gran final de la sèrie de la seva vida després de més de 20 anys. Una nit molt emocionant per als fans, però sobretot per a l'Ana Duato, l'Imanol Arias i la resta de l'elenc que han donat vida als protagonistes de la sèrie.

Així, abans de l'emissió del capítol final, els actors s'han reunit per comentar i fer un repàs de tot allò que han viscut.

I és que han repassat com van ser els seus inicis, arribant fins i tot a analitzar les primeres proves de càsting que van fer.

D'aquesta manera, han analitzat com van viure ells cada etapa de la mítica sèrie, destacant fins i tot l'evolució que han tingut els personatges.

"Ha estat trobar-nos amb un tancament meravellós, però fins ara no n'érem conscients", ha assenyalat la María Galiana, que dona vida a l'Herminia a Cuéntame.

"Ens van dir que havíem d'acabar de manera solemne, i jo que crec que aquests darrers set episodis han estat el fermall d'or perfecte", ha destacat.

Imanol Arias i Ana Duato al penúltim capítol de Cuéntame Como Pasó a La 1
Ana Duato i Imanol Arias s'acomiaden de 'Cuéntame' | RTVE

Ana Duato i Imanol Arias s'acomiaden de Cuéntame

Aquí, l'Ana Duato ha afegit que "aquest final ens el mereixem tots, no només l'espectador". I és que l'actriu considera que ells també necessitaven fer aquest pas, sobretot perquè els seus personatges es mereixien un final digne.

Curiosament, la sèrie acaba just dos dies abans quan va donar el tret de sortida el 2001. Cuéntame s'estrenava un 13 de setembre del 2001, i acabarà just amb l'atemptat de les torres bessones. Sens dubte, una bona manera de tancar el cercle temporal.

L'Imanol Arias, a més, ha fet una pinzellada respecte a les relacions que s'han anat forjant entre els mateixos actors amb el pas del temps.

I aquí ha destacat que ell ha sentit els seus fills a la ficció com a seus propis, més enllà de la seva pròpia vida personal fora de càmeres.

"No sou els meus fills, però sento que sou la meva família", li ha dit al Pablo Rivero, que dona vida al Toni Alcántara. "Tinc una reacció paternal cap a tu. Al final de Cuéntame em quedo amb com n'és d'urgent viure. L'important és el que t'emportes una vegada acaba la sèrie", ha destacat.