Muntatge de fotos del cartell d'Eurovisió Junior i, al costat, una persona amb cara de sorpresa

TELEVISIÓ

Sorpresa a Eurovisión Junior: Espanya organitzarà el festival contra tot pronòstic

La 22a edició d'Eurovisión Junior se celebrarà a Espanya, després que França hagi renunciat a ser la seu

Eurovisión Júnior se celebrarà a Espanya. Tot i que l'última edició del concurs la va guanyar la francesa Zoé Clauzure amb el seu tema Cœur, França no acollirà la pròxima edició del festival musical.

La 22a edició d'Eurovisión Junior tindrà lloc a Espanya. Així ho ha encarregat la Unió Europea de Radiodifusió (UER) després que França renunciï a ser la seu aquest 2024.

Eurovisión Junior celebrarà la 22a edició del festival a Espanya

França ha decidit retirar-se després de proclamar-se guanyadora d'Eurovisión Junior 2023. I és que aquest últim, que es va celebrar a Niça, era el segon festival que organitzava el país en els darrers tres anys. I anava a càrrec de France Télévisions, l'entitat pública del país.

Sandra Valero va ser la petita que ens va representar en la darrera edició del certamen amb el seu tema Loviu. I la seva participació va vorejar la victòria, però no va aconseguir el premi. La petita va obtenir 201 punts i es va quedar amb un merescut segon lloc.

RTVE acull Eurovisión Junior amb molta il·lusió

Per part seva, RTVE ha manifestat la seva gran il·lusió per ser els amfitrions del festival aquest any. Així ho ha afirmat Ana María Bordas, cap de la Delegació espanyola a Eurovisión. “Per RTVE ser els amfitrions de la pròxima edició d'Eurovisión Junior és un pas més en l'esforç que els darrers anys ha realitzat la cadena”, declara.

I és que en els últims anys, assegura que RTVE ha potenciat “Eurovisión a Espanya per donar més rellevància a la nostra música”.

L'objectiu, segons assenyala Bordas, és “organitzar el millor festival possible”. En aquest sentit, RTVE treballarà des d'aquest moment estretament amb la UER i el Grup Directiu d'Eurovisión Júnior perquè així sigui.

“Posarem els nostres millors recursos creatius, tècnics i humans per oferir un festival pensat per als joves artistes en un ambient festiu i segur”, apunta. Els organitzadors tenen una gran il·lusió que creuen que es traspassarà els espectadors. Doncs està convençuda que el públic espanyol acollirà aquest anunci amb “gran entusiasme”.

Tot just aquest any se celebren 20 anys de l'última victòria d'Espanya a Eurovisión Junior. I és que l'última artista nacional que es va alçar amb la victòria en aquest certamen va ser María Isabel amb el seu arxiconegut tema Antes muerta que sencilla. Portarà sort la seu al representant espanyol?

➡️ Televisió

Més notícies: