Muntatge d'Eloi Cordomí somrient amb el braç obert i un emoji feliç

TELEVISIÓ

Eloi Cordomí reapareix més feliç que mai en un lloc molt especial: 'Content'

Una de les cares més conegudes de TV3 ha compartit amb els seus seguidors una de les imatges més divertides de la Setmana Santa

Eloi Cordomí és un amant de la natura. Per això, un dels meteoròlegs de referència de TV3 ha tornat a aparèixer a les xarxes socials. I ho ha fet al bell mig d'un escenari que enamora.

Eloi Cordomí ha aprofitat els dies descans de Setmana Santa per connectar fora dels platós. El lloc escollit ha estat el Canigó, concretament el Coll d'Ares.

Des d'allà, ha espremut els darrers sospirs de l'hivern i ha donat la benvinguda a la primavera. A la imatge que el mateix Eloi Cordomí ha publicat a les xarxes socials, se'l pot veure saltant d'alegria en plena muntanya.

Post d'Eloi Cordomí a Instagram saltant amb unes muntanyes nevades al fons el 31 de març de 2024
Eloi Cordomí ha descansat durant uns dies lluny de TV3 | Instagram, @eloicordomi

Eloi Cordomí estima la natura

Al fons, es veu el Canigó nevat i, a la cara, una felicitat pura. De tant en tant, el meteoròleg regala als seus seguidors imatges de la seva vida privada lluny de les càmeres de TV3. Així i tot, ara feia dies que no mostrava la seva faceta més humana.

Així que aquesta ha estat l'oportunitat perfecta per sentir en primera persona el regal del bon temps. Els comentaris a la seva publicació a Instagram no han pogut ser més afectuosos. De fet, alguns seguidors l'han convidat a visitar altres punts de Catalunya per poder gaudir de la natura que tant li agrada.

Una història d'amor lluny de TV3

Tot i que Eloi Cordomí ha aparegut només a la foto, segur que anava ben acompanyat. El meteoròleg del Tot es mou està casat des de fa nou anys i, des de llavors, la seva història d'amor no ha fet més que créixer.

La parella és una apassionada de la natura, comparteix casa seva amb dos gossos i un gat. D'aquesta manera, reflecteixen una vida familiar plena d'amor i de compassió. La història d'amor entre Eloi Cordomí i Xavi Lázaro és tant única com encantadora.

De fet, cal recordar que es van conèixer de manera totalment improvisada al passadís d'un gimnàs. Des de llavors, l'amor ha fet que no hagin tornat a separar-se.

I no només això, sinó que, a més, comparteixen vida, aficions i alegries. Tota una sort que es veu reflectida a les imatges que de tant en tant comparteix amb qui més els estima.

➡️ Televisió

Més notícies: