Muntatge d'Eloi Cordomí de perfil en vestit, la seva parella somrient i uns cors roses

GENT

La graciosa història d'amor d'Eloi Cordomí: com va conèixer la seva parella

Eloi Cordomí ha explicat en una entrevista quin va ser l'error més encertat de la seva vida i que el va unir per sempre al que avui és el seu marit

Eloi Cordomí, un dels meteoròlegs més populars de TV3, ha captivat l'audiència en mostrar un dels aspectes més íntims. En una entrevista a l'Ara decidia deixar donar una ullada a la seva vida privada, deixant els espectadors intrigats.

Eloi Cordomí s'ha obert i ha decidit parlar sobre la relació amb el seu marit, Xavi Lázaro. El meteoròleg del Tot es mou està casat des de fa nou anys i, des de llavors, la seva història d'amor no ha fet més que créixer.

La parella és una apassionada de la natura, comparteix casa seva amb dos gossos i un gat. D'aquesta manera, reflecteixen una vida familiar plena d'amor i de compassió. La història d'amor entre Eloi Cordomí i Xavi Lázaro és tant única com encantadora.

La millor distracció d'Eloi Cordomí

Van iniciar la relació després d'una confusió en un gimnàs. De fet, a l'entrevista explica que va començar a parlar amb el que ara és el seu marit al passadís. La conversa va ser una mica tomentosa, ja que el meteoròleg li va dir que si era ell qui li havia escrit per les xarxes socials.

Fotografia d'Eloi Cordomí, la seva parella i el seu gos en un caiac
Eloi Cordomí: la seva parella i el seu fill en comú | Instagram, @eloicordomi

La resposta va ser negativa, però el resultat, el més positiu de la vida. Des de llavors, han compartit moments inoblidables jugant al pàdel i gaudint de la companyia mútua.

Amb vista al futur, el popular home del temps de TV3 confessa el seu somni de viure en un entorn tranquil i envoltat de natura. En aquest sentit, ha apuntat que el Ripollès pot ser el lloc perfecte per a la família.

Un fill en comú

La sorpresa més gran, però, va arribar quan Eloi Cordomí va anunciar que tenen un fill en comú, confirmant rumors que havien circulat durant algun temps. El meteoròleg va explicar que el nen és fruit d'una adopció i no de gestació subrogada. És clar que, encara que el seu nom i els seus detalls específics es mantenen en privat, la seva arribada ha omplert de felicitat la vida de la parella.

Captura d'una foto del casament d'Eloi Cordomí i la parella
La parella es va casar fa anys | Instagram, @eloicordomi

Tot i que Eloi Cordomí no revela detalls concrets sobre els seus plans de tenir més fills, la seva esperança d'una vida serena amb el seu marit ressona amb els seus seguidors. No hi ha dubte que segueixen admirant-lo, no només pel seu talent professional, sinó també per la seva autenticitat i calidesa humana.

Ramon Pellicer és un altre exemple que més enllà de les pantalles de TV3, la vida també pot ser meravellosa. El periodista comparteix el seu dia a dia amb la seva dona i les seves populars filles, fet que el converteix en un personatge més humà i estimat.

➡️ Gent

Més notícies: