Muntatge de David Broncano seriós, el logotip de TVE amb una creu vermella a sobre i unes monedes amb fletxes vermelles cap avall

TELEVISIÓ

Els diners exactes que ha perdut David Broncano per no arribar a un acord amb TVE

David Broncano no ha aconseguit que l'ens públic vegi amb bons ulls el seu possible fitxatge i perd l'oportunitat d'embutxacar-se una gran suma de diners

David Broncano és avui un dels grans protagonistes del darrer moviment que ha donat TVE. El presentador de La Resistencia fa anys que està al capdavant del programa a Movistar+, però s'obria davant seu la possibilitat d'anar a l'ens públic.

Les negociacions estaven en marxa, després de saber-se que el format acabaria el seu camí a la plataforma el pròxim mes de juny. El contracte ha arribat al final i la productora del Terrat valorava fitxar per TVE. Dilluns passat va tenir lloc la votació i, finalment, no s'ha produït el fitxatge, fent que Broncano perdi 14 milions d'euros anuals.

El dineral que ha perdut David Broncano després de no fitxar per TVE: 14 milions d'euros anuals

El David Broncano ha vist com la seva intenció de seguir al capdavant de La Resistencia a TVE no ha estat acceptada. El pròxim mes de juny, el seu contracte amb Movistar Plus arriba al final i amb això també el famós programa de Broncano.

Pel plató han passat nombroses cares conegudes i és famós per les seves entrevistes despreocupades i fora de tota norma. No en va es va estrenar el 2018 i, des de llavors, ha estat un dels programes amb més èxit de la plataforma.

Cartell de La Resistència amb David Broncano, Jorge Ponce o Grison
'La Resistencia' valora fitxar per TVE | Movistar Plus+

Per això la cadena mostra interès d'incloure'l a la graella televisiva ara que l'enllaç amb Movistar i la productora arribarà a terme. El Terrat va proposar un contracte per tres temporades i dilluns passat, 11 de març, va tenir lloc la votació del Consell d'Administració de TVE.

Una votació que definiria el futur de Broncano i amb la qual, si sortís a favor seu, s'embutxacaria una gran suma de diners. Tot i això, segons han informat des d'EFE, finalment la proposta de la productora de La Resistencia ha estat denegada.

David Broncano mirant de banda a La Resistència de Movistar Plus+
David Broncano ha perdut 14 milions d'euros després de no arribar a un acord | Movistar Plus+

Els diners exactes que el David Broncano ha perdut per no arribar a un acord amb TVE han estat 14 milions d'euros anuals. La decisió del Consell se sustenta en un desacord en la durada del contracte i, per tant, en els diners que costaria dur-ho a terme.

A l'acord inicial s'establia un contracte de tres temporades de 160 programes amb una durada d'entre 70 i 80 minuts. Tot plegat amb un cost de fins a 14 milions d'euros i amb la possibilitat que el programa es pogués fer en directe. Tot i això, les votacions finals del Consell no han acceptat aquestes condicions llançant una contraoferta.

David Broncano tindrà una altra oportunitat d'aquí a una setmana

Tot i la patacada que ha suposat la primera votació, no tot està perdut per al David Broncano. Fonts properes a EFE afirmen que la setmana que ve tindrà lloc una nova reunió del Consell d'Administració on es tornarà a votar.

Les dues parts disposaran de dies per reprendre les negociacions i arribar a un acord que convingui a tothom. TVE planteja un contracte de només un any de durada, per avaluar la viabilitat del format i l'acolliment dels espectadors.

David Broncano, presentador de La Resistencia
D'aquí una setmana TVE tornarà a votar | Movistar Plus+

No en va, la idea és que La Resistencia s'emeti en el mateix horari que El Hormiguero, competint directament amb Antena 3. Una idea ambiciosa si tenim en compte que el format del Pablo Motos és líder d'audiència a la seva franja horària.

Per això els dubtes del Consell de fitxar per tres anys, sense saber gaire bé si aconseguiria destacar per sobre del seu principal rival. Com que la compra de La Resistencia és superior als dos milions d'euros, requeria l'aprovació de tots els consellers. Cosa que no s'ha produït i que torna a obrir les vies de la negociació per intentar arribar a un acord.

Caldrà esperar la setmana que ve per saber el resultat de la darrera votació i si Broncano acaba fitxant per TVE. Això sí, per molts menys diners que els que s'embossaria al principi.

➡️ Televisió

Més notícies: