Muntatge d'Angès Marquès i Dounia de Eufòria

TELEVISIÓ

Agnès Marquès, sense paraules després de la confessió d'una exconcursant d'‘Eufòria’

Una exconcursant d'‘Eufòria’ ha confessat a Agnès Marquès que ha deixat enrere tota la seva carrera professional per participar en el concurs de TV3

La tercera temporada d'Eufòria segueix el curs i el passat divendres una de les aspirants va dir adeu a la seva participació en el concurs. Dounia va ser l'aspirant expulsada en una gala marcada pel 8M, en la que únicament es van cantar cançons de dones.

Després de la gala, com és habitual en aquest format, els aspirants expulsats acudeixen al programa Planta Baixa de TV3 per parlar sobre la seva experiència al concurs. L'última expulsada d'Eufòria va fer unes impactants declaracions al programa presentat per Agnès Marquès.

Després de la seva expulsió, Dounia explicava al programa que ho havia deixat tot per seguir el seu somni. “Em dol haver-ho arriscat tot i haver marxat tan aviat. Vaig deixar els meus estudis de Medicina i la meva feina d'infermera per Eufòria”, explicava la cantant.

Dounia, aspirant d'Eufòria
Dounia va ser la tercera expulsada d'‘Eufòria’ | Instagram

Aquestes declaracions van deixar sense paraules l'Agnès Marquès, que va insinuar la possibilitat d'una repesca. “Ara diuen que no hi ha repesca, però en un temps potser se n'inventen una. No se sap mai”, apuntava la presentadora.

Dounia, d'Eufòria, explica a Agnès Marquès que ho ha deixat tot per seguir el seu somni

La confessió que va fer Dounia sobre haver deixat els estudis i la feina per seguir el seu somni ha suscitat molts comentaris a les xarxes socials. Després que 3Cat publiqués un vídeo en què la Dounia parla sobre els fets, molts usuaris d'X —abans Twitter— han volgut comentar la situació.

Els usuaris d'X han criticat durament l'exaspirant d'Eufòria per haver deixat la seva carrera professional i arriscar el futur per participar en un concurs musical. I és que sembla que no tothom ha entès la decisió de la Dounia.

Comentaris de X, sobre Dounia d'Eufòria
Les xarxes socials critiquen la decisió d'‘Eufòria’ | X

Tot i això, molts altres usuaris de les xarxes socials han assegurat que l'aspirant és molt jove i que encara té temps per triar el seu camí, sigui quin sigui. Un futur que segur que serà molt prometedor tenint en compte el talent de la jove.

Dounia ja tenia experiència als escenaris abans d'entrar a Eufòria. Tot i no haver aconseguit entrar a la segona temporada del programa, la cantant ja havia iniciat la seva carrera musical. De fet, l'any 2023, la cantant va col·laborar en una cançó amb el grup català Itaca Band titulada A l'alba.

➡️ Televisió

Més notícies: