Fotomuntatge d'Ariadna Oltra amb una imatge de Ricard Ustrell i les instal·lacions de TV3 de fons
TELEVISIÓ

La clatellada d'Ariadna Oltra que destrossa Ricard Ustrell en ple directe

Ariadna Oltra ha arrencat el programa 'Els matins' enviant un dard enverinat en directe a Ricard Ustrell

Polèmica a la televisió pública de Catalunya després de les últimes paraules de Ricard Ustrell. El presentador d'El matí de Catalunya Ràdio i de Col·lapse, va fer unes desafortunades declaracions respecte al debat electoral de TV3. Ara, ha estat Ariadna Oltra qui ha llançat un dard enverinat al català.

Aquest dimarts passat a la nit, vam poder veure el debat electoral amb els candidats dels partits amb representació parlamentària a les pròximes eleccions catalanes. L'espai va ser conduït per Ariadna Oltra i Carles Costa.

Ariadna Oltra llança un dard enverinat en directe a Ricard Ustrell

Aquest dimarts, Ricard Ustrell declarava a El matí de Catalunya Ràdio que no podria seguir el debat “perquè tinc molta feina. He de penjar un quadre, per exemple, he d'estendre la roba també. Ja vaig veure el d'ahir, ja en tinc prou, avui tinc feina", sentenciava.

Unes polèmiques declaracions que no van passar desapercebudes pels treballadors de la televisió pública de Catalunya. D'aquesta manera, aquest dimecres al matí al programa Els matins, Ariadna Oltra ha arrencat l'espai contestant el seu company.

"Les ressaques es passen millor si saps que la gent, en comptes de penjar quadres a una hora que no toca, es va dedicar a seguir el debat dels mitjans públics d'aquest país", ha manifestat. Un comentari dirigit clarament a Ricard Ustrell, el qual ha demanat disculpes a través del seu compte de X, abans Twitter.

"No només miraré el debat d'avui de TV3 i Catalunya Ràdio. Si no que demà parlarem àmpliament a El matí. Demano disculpes si algú s'ha sentit ofès, penjaré el quadre demà a la tarda", ha confessat el presentador a les seves xarxes socials.

Fotomuntatge d'Ariadna Oltra i Ricard Ustrell

Ricard Ustrell indigna els treballadors de TV3

El cert és que les declaracions de Ricard Ustrell van causar indignació entre els treballadors de la corpo. De fet, el Consell Professional de TV3 va publicar un missatge a X demanant-li una rectificació al presentador després d'assegurar que no veuria el debat de les eleccions catalanes.

"Condemnem enèrgicament els comentaris de Ricard Ustrell denigrant el debat electoral de TV3 i Catalunya Ràdio i lloant el de la competència. És imperdonable que el director d'El matí de Catalunya Ràdio i de Col·lapse parli així de l'empresa on treballa i dels seus companys. Esperem rectificació", van concloure.

➡️ Televisió

Més notícies: