Muntatge d'imatges de 'GH VIP' amb Carmen Alcayde amb ulleres de sol i José Antonio Avilés discutint el 7 de novembre de 2023
TELEVISIÓ

Carmen Alcayde gosa dir el que molts callen sobre José Antonio Avilés

José Antonio Avilés ha escoltat què en pensa la valenciana

José Antonio Avilés ha vist les últimes hores com algú de la casa de Gran Hermano s'atrevia en directe a dir-li què pensava d'ell. El periodista és estimat i odiat a parts iguals, cosa que també s'ha posat en evidència dins del concurs de Telecinco. En aquesta ocasió ha estat Carmen Alcayde qui ha dirigit unes paraules al col·laborador amb què ha deixat clar què en pensa.

La relació entre tots dos tertulians no era del tot bona abans de començar el seu camí alreality. Una cosa que ja havia quedat palesa quan havien coincidit als platós de Sálvame. Tot i això, ha estat ara quan la convivència ha deixat al descobert que no se suporten.

José Antonio Avilés ha escoltat això que Carmen Alcayde tenia guardat sobre ell

Fa pocs dies la baralla arribava en un moment en què Avilés defensava Jessica Bueno en considerar que ella era qui més mereixia veure els seus fills. Una afirmació que va molestar i molt Carmen Alcayde. "No ets bona persona, ni tan sols ets bona persona amb les teves amigues de tota la vida", sentenciava Avilés sobre Alcayde.

Ahir era Carmen Alcayde qui va dedicar unes paraules a Avilés, tot passava arran d'una conversa entre els concursants sobre qui volien que es quedés a la casa. Diumenge passat, Ion Aramendi preguntava a Susana Bianca qui, segons ella, es mereixia la salvació. "Per a mi, Laura, perquè considero que aporta més a la casa, tant com a espectadora com a companya", explicava.

Muntatge dels nominats de GH VIP: Carmen Alcayde, José Antonio Avilés, Michael Terlizzi i Laura Bozzo

Tot seguit, el presentador va voler saber l'opinió de Zeus, qui ho tenia clar. "Des de la posició d'un espectador, triaria Laura perquè donaria més joc…". José Antonio Avilés, en prendre la paraula, va deixar clar que la postura dels concursants no buscava res més que assegurar-se arribar a la final.

José Antonio Avilés plorant al plató del programa 'Viva la vida' després d'anunciar la ruptura amb el seu xicot

Una resposta que va desencadenar una discussió amb Naomi i Carmen Alcayde. Però va ser ahir, en el directe de GH VIP, quan la valenciana enviava un missatge al seu company: "M'és igual el que digui de mi, no estic pensant en jocs. Tot això que diu de mi és per a mi el que és ell, em sembla molt mala persona".

Avilés, per part seva, aportava la seva visió particular sobre l'assumpte: "Penso que saps fer molt bé el concurs. És una persona sibil·lina, té una manera d'actuar amb les persones que no és neta", responia.

Michael i Carmen Alcayde opinaven que Zeus fa el que Susana vol, i que el posicionament del fill de Sara Montiel respon al fet que Susana no tenia gaire afinitat amb Michael. Tot seguit, van comentar la seva opinió a Carmen Alcayde, que no va voler entrar a valorar l'assumpte.

Els dos periodistes han protagonitzat diverses cruïlles d'acusacions

Aquesta situació va molestar José Antonio Avilés, que va tornar a esclatar contra la periodista: "Sé qui és Carmen Alcayde. És una sangonera que s'engreixa arran de la sang que xucla". Així, l'un i l'altre continuen mostrant el que pensen sobre el contrari dins la casa.

Finalment, va ser Laura Bozzo qui ha quedat fora del grup de nominats. La peruana no dissimulava la seva alegria ni el seu agraïment al públic per haver-la salvat una setmana més. Per contra, Avilés i Alcayde es veuran les cares amb Michael Terlizzi com a nominats de la setmana.

Caldrà esperar dijous que ve per veure si els col·laboradors de Telecinco segueixen junts el seu camí al concurs. En cas que Carmen Alcayde sigui l'expulsada, es compliria el desig que ja va manifestar Avilés fa uns dies. El periodista opina que Carmen “és més dolenta que la quina i Belén Rodríguez l'ha de posar al seu lloc”.

➡️ Televisió

Més notícies: