Fotomuntatge de les cares de Quim Masferrer i Agnès Marquès al capdavant, i de fons els estudis de TV3
TELEVISIÓ

Quim Masferrer i Agnès Marquès, cara i creu a TV3

Les audiències d'ahir deixen clar qui volen continuar veient a TV3

Les audiències d'ahir han deixat molt clar qui volen continuar veient. 'El Foraster', presentat per Quim Masferrer, segueix sent un dels pocs programes que es mantenen a TV3.

L'audiència de TV3 sembla que encara no l'ha deixat de banda. El programa, produït per una productora externa, Brutal Media, ha aconseguit aquest dilluns, 6 de novembre, arribar al 24,6% i reunir fins a 500.000 espectadors.

Unes xifres que un altre format de la casa mai no ha arribat a veure. El 'Planta Baixa' no acaba de remuntar a la seva franja i Agnès Marquès s'ha topat amb unes dades realment baixes.

Quim Masferrer salva les nits de TV3

Quim Masferrer ha tornat a ser el salvavides de TV3. 'El Foraster', un programa d'entreteniment blanc i lliure de política, ha estat el més vist d'aquest dilluns, 6 de novembre, a TV3.

Aquesta vegada, en la seva visita a La Granadella, el format de Brutal Media presentat per Quim Masferrer ha reunit 500.000 espectadors i ha aconseguit un 24,6% de quota de pantalla.

Una bona dada si tenim en compte els aconseguits a les tardes. Es tracta d'una franja cada cop més complicada per a TV3, que veu com el 'Planta Baixa' cada vegada fa uns resultats més pobres.

Captura de Quim Masferrer al programa 'El Foraster' de TV3.

El programa presentat per Agnès Marquès i produït per La Manchester de Ricard Ustrell feia aquest dilluns un 7,4% de share, amb només 89.000 seguidors. L'espai era, així, superat a Catalunya per les apostes tant de La 1 de TVE, Antena 3, Telecinco o La Sexta.

La Manchester, de les productores més ben pagades per TV3

Tot i això, i malgrat els mals resultats del 'Planta Baixa' d'Agnès Marquès, La Manchester continua sent una de les productores millors pagades per TV3.

És, de fet, la productora de Ricard Ustrell la segona, tan sols darrere de Minoria Absoluta de Toni Soler, la qual rep 5.300.000 euros aquesta temporada per fer els seus programes a la televisió pública catalana.

La presentadora del 'Planta Baixa', de TV3, Agnès Marquès

Tot i això, La Manchester de Ricard Ustrell s'emporta 5.200.000 euros per produir tan sols tres programes en el que ara és 3Cat, el 'Planta Baixa, 'Col·lapse' i 'El Matí de Catalunya Ràdio'.

Mentre que Brutal Media, productora d''El Foraster', se situa a la quarta posició de les productores més ben pagades per la cadena pública. Aquesta només s'emporta 2.430.000 euros.

I és que malgrat tots els diners invertits al programa presentat per Agnès Marquès, sembla que les dades d'audiència no els acaben d'acompanyar cada tarda a TV3.

➡️ Televisió

Més notícies: